Ana sayfa Sosyal Medya Son dizileri tutmadı Elçin Sangu yeni projesiyle hayatının en önemli mesajını verdi!

Son dizileri tutmadı Elçin Sangu yeni projesiyle hayatının en önemli mesajını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1985 yılında İzmir’de dünyaya gelen Elçin Sangu hem yetenekleri hem de güzelliği ile uzun yıllardır gündemden düşmüyor. 2012 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz oyuncu, Öyle Bir Geçer Zamanki dizisindeki Jale karakteri ile dikkat çekmişti.

Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura ile Sevdam Alabora dizileri oyuncu adına çok iyi deneyimler oldu. Ancak Elçin Sangu’yu bu noktaya getiren ve büyük şöhret katan yapım Kiralık Aşk dizisiydi. Barış Arduç ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, 2015 yılında yayınlanan diziyle birlikte çok popüler oldu.

Kiralık Aşk’ın yurt dışında yayınlanması ile de ününü Türkiye dışına taşıran Elçin Sangu, şu anda milyonlarca hayranı bulunan ve yurt dışında da projeleri heyecanla beklenen bir isim konumunda. Ancak oyuncunun son dönemde yer aldığı diziler pek de istediği gibi gitmedi.

Çarpışma isimli yapımda çok fazla öne çıkamayan Elçin Sangu, ardından ise İyi Günde Kötü Günde ile Yalancılar ve Mumları isimli dizilerle televizyon ekranına dönüş yaptı. Her iki dizinin de kısa sürmesi oyuncunun hayranlarını çok üzerken, kendisini de çok kızdırdı. Elçin Sangu’nun projelerin erken final yapması nedeniyle yayıncı kanallara tepki gösterdiği, sette sinir krizi geçirdiğine yönelik bazı iddialar da ortaya atılmıştı.

Son dizileri tutmadı Elçin Sangu yeni projesiyle hayatının en önemli mesajını verdi! 8

Elçin Sangu, dizilerde bulamadığı huzuru ve mutluluğu şimdi tiyatroda arıyor. Oyuncuya büyük heyecan veren ve hayranlarını da çok memnun edecek gelişmeler yaşanıyor. Zorlu PSM’nin imzasını taşıyan tiyatro oyunu “Şehirde Kimse Yokken”de Rukiye karakteriyle seyirci karşısına çıkan Elçin Sangu büyük bir mutluluk yaşıyor.

Karakterini ve oyunu anlatan Sangu, oyunculuğa tiyatroyla başlayan biri olarak bu heyecanı yeniden yaşadığı için çok mutlu olduğunu da dile getiriyor.

Kadın olarak ise Elçin Sangu, zorlukların üstesinden gelme yöntemini bulduğunu şöyle anlattı: “Elçin olarak baskıyı, kadınların yaşadıkları zorlukları, üzerlerine gidilmesini artık kaldıramadığım için kendi hayatımda bu tarz şeylere izin vermeyip, olur da başıma gelirse de ayağa kalkıp devam etmek üstüne kuruyorum mücadelemi.”

Son dizileri tutmadı Elçin Sangu yeni projesiyle hayatının en önemli mesajını verdi! 9

“Şehirde Kimse Yokken” tiyatroseverleri, hayalleriyle, korkularıyla, yalnızlıkları ve cesaretleriyle İstanbul’da bir berber dükkânında hikâyeleri kesişen beş karakterle buluşturuyor.

Ahmet Sami Özbudak’ın kaleme aldığı oyun, kadınlık ve erkeklik üzerine sorular soran ve hem izleyici hem de oyuncular için bir metafor olarak kullanılan ayna aracılığıyla izleyenleri yüzleşmeye davet ediyor.

Oyuncu, İstanbul’a ilk geldiğinde Rukiye karakteri gibi şaşkınlık yaşamış. Bu itirafı ilk kez yapan Elçin Sangu, kötü giden işleri arkasında bırakıp, geleceğe bakarak ilerleyen bir kişiliğe sahip.

“Şehirde Kimse Yokken”de, Anadolu’dan gelip bir erkek berberine sığınan Rukiye karakterine can veren Elçin Sangu, rolü için şunları söyledi:

“Rukiye ne olursa olsun yanlış giden bir şeyin daha fazla devam etmemesi için ciddi bir karar alıyor; evini ve çocuklarını terk ediyor. Yeni bir hayat kurabilmek, sonrasında çocuklarını yanına alabilmek için bir mücadeleye giriyor.”