Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu’nun hayranlarını çok gururlandıran yeni projesi!

Elçin Sangu’nun hayranlarını çok gururlandıran yeni projesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranlarının ekranda görmek istediği Elçin Sangu, çok farklı bir deneyim için bir süredir provalar yapıyordu. Oyuncu, tiyatro sahnesine çıktı ve Şehirde Kimse Yokken isimli oyunda yer alarak, kariyeri adıma bir güçlü adım daha attı.

22 Şubat’ta Zorlu PSM’de ilk gösterimi yapılan tiyatro oyunda kadın olmanın erdemleri ve gücü anlatılıyor. Anadolu kırsalındaki bir kaostan kaçan Rukiye karakterinin, İstanbul’da başına gelenleri anlatan oyunda Elçin Sangu’nun yanı sıra; Ali Seçkiner Alıcı, Kerem Arslanoğlu, Elif Ürse ve Ersin Arıcı da rol alıyor.

Elçin Sangu hayranları da oyuncunun bu etkileyici deneyimini sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla öne çıkarttı. Hayranlarının farklı fotoğraflar ile hem oyunu hem de Elçin Sangu’yu öne çıkarttığı binlerce mesaj, sosyal medya mecralarında paylaşılıyor.

Bir hayranı Elçin Sangu için şunları yazdı: Böyle gurur verici bir projede seni görmek ve yeniden heyecanına ortak olmak çok güzel, uzaktan da olsa. Her şey senin için çok güzel olsun, iyi şanslar canım.”

Her zaman Elçin Sangu ile birlikte yürüyeceklerini belirten hayranları, hem sevgilerini gösterdi hem de oyunun daha geniş bir kitleye yayılmasını sağladı. Oyuncunun performansı da ayakta alkışlandı.

Herkes dizilerde yer almasını beklerken ünlü oyuncu tiyatro salonunda yeteneklerini sergilemek için yeni bir yolculuğa büyük bir heyecan ile çıktı.