Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik Hakkında Her Şey’den sonra Serkan Altunorak bir büyük işe daha elini attı!

Evlilik Hakkında Her Şey’den sonra Serkan Altunorak bir büyük işe daha elini attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serkan Altunorak projeleri arka arkaya sıralıyor! Ünlü oyuncu Serkan Altunorak, 1976 yılında Ankara’da dünyaya geldi ve 1999 yılından bu yana da setlere damga vuran isimlerden birisi oldu.

Bugüne kadar birçok projede önemli tecrübeler biriktiren oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Taşlıcalı Yahya karakteri ile adeta fenomen oldu… Dizilerde ve sinema filmlerinde birbirinden farklı birçok rolde izlediğimiz oyuncu, son 1 yıllık dönemde ise adeta atağa kalktı. 2021 yılı içinde Sana Söz isimli Star TV dizisinde Erdem karakteri ile televizyon ekranına dönen oyuncu, ayrıca Netflix için çekilen Tuba Büyüküstün’ün başrolündeki Another Self isimli dizide de yer aldı…

Serkan Altunorak, 2022 yılında ise hayranlarına Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ile birlikte yeni bir sürpriz yaptı. Bora karakteri ile hikayeye katılan oyuncu etkili performansıyla diziye güç verdi.

Serkan Altunorak durmak bilmiyor ve yeni adımı da hayranlarını çok memnun edecek. Oyuncu, tekrar tiyatro sahnesine dönme kararı verdi. Uzun bir aradan sonra sahneye çıkacak olan oyuncu Dalgakıran isimli oyun ile adından bir kez daha söz ettirecek.

Evlilik Hakkında Her Şey'den sonra Serkan Altunorak bir büyük işe daha elini attı! 7

Craft Tiyatro’nun yeni oyunu Dalgakıran ile tiyatro seyircisiyle buluşmaya hazırlanan Serkan Altunorak, oyunun tanıtım videosu için kamera karşısına geçti. Çağ Çalışkur’un yönetmenliğini yaptığı, İngiliz yazar Simon Stephens’e ait tek kişilik oyun 5 Mart itibariyle Craft Tiyatro’nun yeni mekanı Yapı Kredi Bomontiada’da sanatseverlerle buluşuyor.

Dalgakıran/ Sea Wall, hayata inanmakta zorlananların, kaybedilenlerin kaybettiklerimizden ibaret olmadığının hikayesi…