Ana sayfa Dizi Haberleri Aras Bulut İynemli, Çukur’da Erik Dalı ile yine mest etti!

Aras Bulut İynemli, Çukur’da Erik Dalı ile yine mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Çukur, dün akşam 100. yeni bölümü ile ekranda yer aldı. Dizinin 4. sezonu başarılı şekilde yoluna devam ediyor. Oyunculuk performansları ve hikayenin de çok güçlü olması ile birlikte Show TV dizisi yine ilgi görüyor…

Aras Bulut İynemli ile Erkan Kolçak Köstendil’in dizinin 100. bölümünde Erik Dalı şarkısındaki oyun performansları da dikkat çekti. Özellikle Aras Bulut İynemli, başarılı bir sunum ortaya koydu. Ünlü oyuncu, geçen sezon da Hazal Subaşı ile karşılıklı oyun havaları oynamış ve izleyicileri yine mest etmişti.

İynemli’nin dizideki bu oyun havaları performansı sosyal medyada da yine yankı buldu. Dizide kısa da sürse o anları videoda bulabilirsiniz. Ayrıca yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Haberizin devamında ayrıntılar bulunuyor.

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Cumali’nin Akın’dan hesap sorduğu sahnede “Efsun kim?” sorusu üzerine Akın’ın tedirgin hali dikkat çekiyor.

Cumali’nin Akın’a, Efsun hakkında soru sormasının nedeni ise merak uyandırıyor.

2 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 101. bölümden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.