Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli dev bir projeyle geliyor! Bombayı Ayşe Arman patlattı!

Aras Bulut İynemli dev bir projeyle geliyor! Bombayı Ayşe Arman patlattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en popüler oyuncularından Aras Bulut İynemli, son rol aldığı Çukur dizisinden sonra sessizliğe bürünmüştü. Başarılı oyuncunun bir sonraki projesi nihayet ortaya çıktı. Projeyi ilk duyuran da gazeteci Ayşe Arman oldu.

Dizi dünyasına adımını attığı ilk dizi Öyle Bir Geçer Zaman ki ile aynı zamanda büyük bir çıkış yapan 31 yaşındaki oyuncu Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolü paylaştığı İçerde dizisiyle ününü perçinlemişti. Yetenekli oyuncu 2017-2021 yılları arasında dört sezon devam eden Çukur dizisiyle de kariyerinin zirvesine ulaşmıştı. Aras Bulut İynemli, fenomene dönüşen dizide canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakteriyle gönüllere taht kurdu.

Çukur’un haziran ayında sona ermesiyle yetenekli oyuncu sessizliğe bürünmüştü. Rol arkadaşları yeni projelerini çoktan belirlerken Aras Bulut İynemli’nin adı birkaç projede geçse de tüm bunlar iddia olarak kalmış, gerçekliğe kavuşmamıştı.

Aras Bulut İynemli dev bir projeyle geliyor! Bombayı Ayşe Arman patlattı! 12

Yeni projesi dört gözle beklenen Aras Bulut İynemli’yle ilgili yeni haber nihayet bugün ortaya çıktı. Haberi veren gazeteci Ayşe Arman oldu. Ayşe Arman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Aras Bulut İynemli’nin çok büyük bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıdığını söyledi.

Ayşe Arman’ın belirttiğine göre 29 Ekim 1923’te, yani cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümünde çok büyük bir proje geliyor. Bu projede Atatürk’ü canlandıracak isim ise Aras Bulut İynemli. Yapımcılığını Lanister Medya’nın üstlendiği projenin yönetmeni ise Mehmet Ada Öztekin olacak.

Ayşe Arman’ın bu açıklaması üzerine yapılan yorumlarda Aras Bulut İynemli’nin Atatürk içni çok doğru bir seçim olduğu vurgulandı. İynemli’nin oyunculuktaki yeteneğine dikkat çeken Ayşe Arman da genç oyuncunun bu rolün altından büyük bir başarıyla kalkacağına emin olduğunu belirtti.