Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu bitti ancak izleyici Cemre Baysel- Aytaç Şaşmaz ikilisini tekrar bir arada görmek istiyor!

Baht Oyunu bitti ancak izleyici Cemre Baysel- Aytaç Şaşmaz ikilisini tekrar bir arada görmek istiyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yaz döneminde yayınlamaya başlayan ve yeni sezona da taşıdığı  romantik – komedi dizisi Baht Oyunu dün akşam yayınlanan final bölümüyle izleyiciye veda etti.

Dizinin sosyal medyada da çok aktif olan hayranları final kararına üzüldü ve  büyük etkileşim dalgaları oluşturmayı başardı.

Baht Oyunu’nda baş rolü paylaşan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ikilisi ekrandaki uyumlarını gerçek hayatlarına da taşıdılar ve sette tanışıp sevgili olan ünlüler kervanına  katıldılar.

Çiftin birlikte olması ikilinin hayranlarını da mutlu etti. Dün akşam yayınlanan final bölümünden sonra çift ile ilgili Twitter’da pek çok paylaşım yapıldı.

İzleyici çifti yeniden bir projede birlikte görmek istiyor. Twitter’da, Bahtoyunuveda etiketinin altına aşağıdaki gibi pek çok paylaşım yapıldı.

Cemre Baysel de instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla Baht Oyunu’na veda etti. Oyuncu setin ilk gününden itibaren pek çok paylaşımda bulundu.

Baht Oyunu bitti ancak izleyici Cemre Baysel- Aytaç Şaşmaz ikilisini tekrar bir arada görmek istiyor! 9

Baht Oyunu bitti ancak izleyici Cemre Baysel- Aytaç Şaşmaz ikilisini tekrar bir arada görmek istiyor! 10

Baht Oyunu bitti ancak izleyici Cemre Baysel- Aytaç Şaşmaz ikilisini tekrar bir arada görmek istiyor! 11