Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı sosyal medyada Baht Oyunu final bölümünü geride bıraktı!

Ada Masalı sosyal medyada Baht Oyunu final bölümünü geride bıraktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz başında iki büyük rakip olarak salı akşamları yayınlanmaya başlayan Ada Masalı ve Baht Oyunu savaşında taraflardan biri çekildi. Baht Oyunu dün akşam final yapınca meydan Ada Masalı’na kaldı. Star TV dizisi Ada Masalı, sosyal medyada tüm rakiplerini geride bırakmayı başardı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 12 Ekim Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi Star TV dizisi Ada Masalı oldu.

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı Kanal D dizisi Baht Oyunu, çok kötü reytinglere sahip olmamasına rağmen dün akşam final yaptı. Bu durum dizinin izleyicisini çok üzdü. Baht Oyunu Tüm Kişiler’de 16. sırada final yaparken sosyal medyada ise azılı rakibinin gerisinde kaldı.

Ada Masalı sosyal medyada Baht Oyunu final bölümünü geride bıraktı! 7

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı Ada Masalı reytingde rakibinin geride kaldı ancak sosyal medyada birinciliği kaptı. Dün gün boyunca sosyal medyada Ada Masalı hakkında 829 bin 18 paylaşım yapılırken Baht Oyunu’nun paylaşım sayısı ise 714 bin 374’te kaldı.

Gecenin üçüncüsünü ise TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı oldu. Ekranların en sürükleyici dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı reytinglerde tüm kategorilerde birinci olurken sosyal medyada ise bir hayli geride kaldı. Dizi hakkında yapılan paylaşım sayısı 9 bin 881 oldu.

Salı akşamının dördüncüsü Show TV dizisi İçimizden Biri’ydi. Hakkında toplam 3 bin 74 paylaşım yapılan dizi reytinglerde yine çok kötü sonuç aldı. Reytinglerin ikincisi Evlilik Hakkında Her Şey ise sosyal medyada deyim yerindeyse nal topladı. Başrolünde Gökçe Bahadır’ın yer aldığı dizi hakkında sadece bin 409 paylaşım yapıldı.