Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aref, kobra yılanı ısırdıktan sonra ne yaptığını anlattı!

Aref, kobra yılanı ısırdıktan sonra ne yaptığını anlattı!

tarafından ker_def
Televizyondaki illüzyon şovlarıyla bir anda ünlenen Aref, kobra yılanı tarafından ısırılınca Türkiye’nin gündemine oturdu.

Antalya’da, önceki gün kobra yılanı tarafından ısırılan illüzyonist Aref Ghafouri; bir Suriyeli tarafından yaklaşık 1.5 yıl önce kendisine verilen bir gözü kör, hasta ve yaralı nadir rastlanan bir yılan tarafından ısırıldığını söyledi.

Kobra yılanı tarafından ısırıldıktan sonra özel bir uçakla Mısır’a gönderilen illüzyonist Aref Ghafouri’nin tedavisi sürüyor. Aref, tedavi gördüğü hastanede olayın nasıl meydana geldiğini anlattı. Aref, bir Suriyeli tarafından yaklaşık 1.5 yıl önce kendisine verilen bir gözü kör, hasta ve yaralı nadir rastlanan bir yılan tarafından ısırıldığını söyledi.

ÖLDÜĞÜNÜ ZANNETMİŞ!
Çok hareketsiz duran, öldüğünü zannettiği yılanı, bakımı için kafesinden çıkardığını ve yıkadığını anlatan Aref, kafesine geri koyduğu sırada yılanın birden geri döndüğünü ve sağ kolundan ısırıldığını kaydetti. Zehri ağzıyla emerek çıkarmaya çalıştığını ve bir pez parçasıyla kolunu ısırığın üst tarafından sıkıcı sardığını anlatan Aref, hemen arkadaşlarına haber verdiğini ve kısa bir süre sonra ise vücudunun uyuşmaya başladığını söyledi.

Aref, kobra yılanı ısırdıktan sonra ne yaptığını anlattı! 7

PANZEHİR SADECE MISIR’DA VAR
Evden çıkarken yılana baktığını belirten Aref, “Çok yaşlı bir yılandı. Sanrım öldü. Bir iki hastaneye gittik. Son olarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gittik. Beni ısıran yılan sadece Mısır, Suriye ve Suudi Arabistan’da doğada yaşıyor. Fransa ve Suudi Arabistan’da da panzehir üretiliyordu. Son üç senedir bu yılanın panzehri dünyada sadece Mısır’da var. Mısır’da da çok az bulunuyor. Bu nedenle Mısır’a gelme kararı aldık. En hızlı şekilde Mısır’a gelmek için ambulans uçak ayarlandı” dedi.