Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisi finale giderken, 3 oyuncu birden ayrıldı! Resmi açıklama da yapıldı!

Arıza dizisi finale giderken, 3 oyuncu birden ayrıldı! Resmi açıklama da yapıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam 29. bölümü yayınlanan Show TV’nin Arıza dizisinde 3 ayrılık birden yaşandı. Dizinin bu hafta 11 Nisan akşamı ekrana gelecek olan 30. bölümüyle final yapması bekleniyor. O3 Medya imzalı Arıza dizisinde finale giderken, 3 isim de diziye veda etti. Dizinin sosyal medya hesabından yapılan resmi duyuru ile giden oyunculara da teşekkür edildi.

Arıza’nın dün akşamki bölümünde Ali Rıza ve Haşmet Ağa, Burak Ersoylu’ya karşı harekete geçti ve Burak Ersoylu’nun para akışını kesmek isteyen ikili, bir baskın düzenledi. Baskında karşılarına sürpriz bir isim çıktı. Ali Rıza, Muzaffer’i gördüğünde şoke oldu.

Heyecanlı bir bölümle ekrana gelen dizide ayrıca bir beklenmedik olay daha yaşandı. Nursel Köse’nin hayat verdiği İhtiyar karakteri ölerek diziye veda etti. Dizinin sosyal medya hesabından “İhtiyar karakterine hayat veren değerli Nursel Köse’ye emeklerinden dolayı sonsuz teşekkür ederiz” notuyla aşağıdaki paylaşım yapıldı.

Bu arada bir başka sürpriz de Yeşim Salkım’ın oynadığı Melek Tekinoğlu’nun kızı Derya’yı da alarak yurt dışına gitmesi oldu. Gitmeden önce Halide ile konuşan Melek, “Burası bela, cehenneme dönecek burası yakında” diyerek onun da kendileriyle gelmesi için ikna etmeye çalıştı.

Ancak Halide, “Dönsün, ben Ali Rıza’yı o cehennemin ortasında bırakıp hiç bir yere gitmem” diyerek kalmayı tercih etti.

Böylece iki oyuncu da hikaye gereği yurtdışına giden karakterlerinin ardından diziden ayrılmış oldular.