Ana sayfa Dizi Haberleri Yeşim Salkım yeniden dizi setlerine Aldatmak isimli proje ile dönüş yaptı!

Yeşim Salkım yeniden dizi setlerine Aldatmak isimli proje ile dönüş yaptı!

tarafından ker_def

1968 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Yeşim Salkım, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra çeşitli dizilerde ve sinema filmlerinde oyunculuk da yaptı. Huzur Sokağı isimli dizideki Emel karakteri ile akıllarda kalan Yeşim Salkım ayrıca; Kocamın Ailesi, Evlat Kokusu, İstanullu Gelin ve Arıza isimli dizilerde de rol almıştı.

2021 yılından sonra uzun süre ekranlarda görünmeyen Yeşim Salkım, atv ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Aldatmak dizisi ile birlikte yeniden setlere dönüş yaptı.

atv’nin yapımını TIMS&B Productions’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi ‘Aldatmak’ perşembe akşamları izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor.

Sevilen dizinin kadrosuna Yeşim Salkım dahil oldu. Salkım’ın ‘Aldatmak’ setinden ilk fotoğrafları yayınlandı.

Başarılı oyunculuk performansıyla çok konuşulan Yeşim Salkım, Aldatmak’ta ‘Zennure’ karakteriyle bu hafta itibariyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya başladı.

Sakin ve uysal bir yapıda gibi gözüken Zennure’nin hassas noktası gururudur. Her şeyi yapabilecek bir potansiyele sahip Zennure’nin gelişi ‘Aldatmak’ta taşları yerinden oynatacak gibi gözüküyor.

Aldatmak yeni bölümleriyle her perşembe atv’de!