Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapacak dizi sayısı 7’ye çıktı! Bir kaç hafta sonra sırayla gidiyorlar!

Final yapacak dizi sayısı 7’ye çıktı! Bir kaç hafta sonra sırayla gidiyorlar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrandaki yaprak dökümü hızlanmaya başladı! Reytingi düşen diziler bir kaç bölümde kanallar tarafından yayından kaldırılıyor. Direnen kimi dizilerin ise sezon sonuna gelmeden final haberleri geldi! Yeni dizilerin hazırlıkları sürerken, kıyasıya rekabette rakipleri karşısında reytingleriyle direnemeyenler için de kararlar verildi!

Her gün bir başka dizinin final haberi geliyor. Geçtiğimiz iki hafta içinde 6 dizinin ekrana veda edeceği öğrenilmişti. Bu dizilere şimdi bir yenisi daha eklendi!

Ayrıntılı bir şekilde haberimizde hangi dizilerin ne zaman final yapacağı ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz…
Tablodaki 6 dizinin ardından final haberi gelen 7. dizi ise Sefirin Kızı oldu!

İşte final yapacak olan 7 dizi ve detaylar…

Final yapacak dizi sayısı 7'ye çıktı! Bir kaç hafta sonra sırayla gidiyorlar! 8

SEFİRİN KIZI

Star TV’de geçtiğimiz sezon başlayan Sefirin Kızı dizisi, yeni sezonda beklenen reytingleri alamadı ama Neslihan Atagül’ün yaşadığı rahatsızlık nedeniyle diziden ani ayrılışı, reytingleri iyice düşürdü!

Yerine gelen Tuba Büyüküstün’ün hayat verdiği Mavi ve Sancar aşkı, Nare ve Sancar destanı gibi tutmadı!

Ayrıca, atv’de ekrana gelen Maraşlı dizisinin de Pazartesi akşamları yayınlanmasıyla birlikte Sefirin Kızı dizisi için zorlu bir süreç başladı.

Dizinin 3. sezonda devam etme şansının kalmadığı, gelen son bilgilerle de netleşti! Gazeteci Birsen Altuntaş, Sefirin Kızı dizisinin bu sezon final yapacağı bilgisini paylaştı.

Çekimleri Muğla’da yapılan dizinin final yapmasına kısa bir süre kaldı. Dizi 52. bölümde ekrana veda edecek. Bu akşam 47. bölümü yayınlanacak olan dizi, 5 bölüm sonra bitiyor.

Aslında bu durumun baştan planlandığı da belirtilmekte. Sefirin Kızı dizisinin en baştan beri 52 bölüm olarak planlandığı ifade ediliyor.

Final yapacak dizi sayısı 7'ye çıktı! Bir kaç hafta sonra sırayla gidiyorlar! 9

HEKİMOĞLU

Kanal D ekranında çok büyük umutlarla başlayan bir yapımdı Hekimoğlu.  Fakat ikinci sezonunda dizinin reytinglerinin düşük gelmesi hesapları alt üst etti. ABD’de çok ilgi gören House MD uyarlaması olan dizi, reytingler konusunda zorlu bir süreç yaşamaya başladı.

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başarılı oyunculuğu da diziyi kurtaramadı maalesef!

43 bölümü yayınlanan dizinin 50. bölümde final yapmasına karar verildi.  Bu arada dizinin hayranlarının dijital platformlarda devam ettirilmesi noktasında sosyal medyada yükselen çağrı da işe yarıyor gibi görünüyor…

Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu, son yazısında “Çoğunluk, “Dijital ortamda devam etsin” diye yazmıştı. Galiba istedikleri olacak gibi görünüyor. Olay taze, görüşmeler var. Hatta bir tane çok net. Yani ‘Hekimoğlu’ büyük olasılık dijitalde olacak.” notuyla yüreklere şimdilik su serpti…

Tam 6 dizinin bileti kesildi, final yapıyorlar! Önümüzdeki haftalarda yaprak dökümü başlıyor! 29

RAMO

Show TV’nin diziler konusundaki final kararlarından birisi de Ramo oldu. Arka arkaya bir kaç diziyle ilgili kanaldan gelen final haberleri sonrasında Ramo’nun da bu listeye dahil olması şaşırttı.

Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım’ın başrolünde yer aldıkları Ramo, geçtiğimiz sezon hikayesi Adana’da başlamış, yenilenen kadrosuyla bu sezon İstanbul’a taşınmıştı.

Reytinglerin beklenenin altında kalmasıyla Ramo için de son göründü! Gazeteci Birsen Altuntaş, 5 bölüm sonra dizinin final yapacağını duyurdu. 2. sezonu devam eden Ramo dizisi için 2 yıllık anlaşma yapılmıştı. BKM tarafından hazırlanan dizinin 3. sezonda sürmeyeceği ortaya çıktı. Son haftalarda reytingler iyi gitti ama bu gelen iyi reytingler dizinin bayram öncesinde ekrana veda edeceği gerçeğini değiştirmedi.

Tam 6 dizinin bileti kesildi, final yapıyorlar! Önümüzdeki haftalarda yaprak dökümü başlıyor! 30

ARIZA

Show TV’nin Arıza dizisi için final kararı alması tartışmaları beraberinde getirdi! Reytingleri düşen dizinin kanal için maliyetinin yükselmesiyle final kararı da verildi. Dün akşam 29. bölümü yayınlanan dizi, bu hafta Pazar akşamı ekrana gelecek olan 30. bölümüyle final yapacak.

Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan hayranları, sosyal medyadan dizinin finali nedeniyle tepkili yorumlarıyla dikkat çekiyorlar. Rakip dizilerin düşük reytinglerle devam etmesini örnek gösterenler, Arıza’nın final kararının adaletsiz olduğuna işaret ediyor.

Tam 6 dizinin bileti kesildi, final yapıyorlar! Önümüzdeki haftalarda yaprak dökümü başlıyor! 31

BARAJ

Salı akşamları yayınlanan ve başrollerinde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Sumru Yavrucuk’un  olduğu Fox TV’nin Baraj dizisi için de final kararı verildi! Dizinin reytingleri bir süredir beklenenin altında geliyordu.

Fakat yine de kanal dizinin arkasında durdu ve direndi. Sonunda gelen reytingler dizinin devamını sağlayamadı ve final için son söz söylendi!

Bu hafta 34. bölümü yayınlanacak olan dizinin 39. bölümde final yapacağı öğrenildi.

Tam 6 dizinin bileti kesildi, final yapıyorlar! Önümüzdeki haftalarda yaprak dökümü başlıyor! 32

SENİ ÇOK BEKLEDİM

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldıkları Seni Çok Bekledim dizisi  büyük iddialarla başlamıştı! Aylar süren ön hazırlıklar sonrasında önce Erzincan’a gidilmiş, ardından Katar’da çekimler yapılmış ve sonrasında da İstanbul’da devam edilmişti.

Özcan Deniz’in sahibi olduğu DNZ Film ve Skala Yapım imzalı dizinin reytingleri de hayli düşüktü. Cuma akşamları yayınlanan Seni Çok Bekledim, kanal için bekleneni vermedi!

Gazeteci Birsen Altuntaş, final kararını twitter hesabından duyurdu. Dizinin bu hafta yayınlanacak bölümü ile birlikte 3 bölümü kaldı. 13. bölümde final yapacak.

Tam 6 dizinin bileti kesildi, final yapıyorlar! Önümüzdeki haftalarda yaprak dökümü başlıyor! 33

ÇUKUR

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’un final yapacağı zaten biliniyordu ama izleyenler için bir nebze olsun sevindiren bir gelişme yaşandı. Mayıs ayının başında  bitmesi beklenen dizinin Mayıs sonuna doğru uzatıldığı kısa bir süre önce öğrenildi.

Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka gibi isimlerin rol aldığı dizi, 4. sezonuyla da ilgiyle izlendi.

Ancak 5. sezonu göremeyecek! Çok önceden alınan final kararı kesin. Hatta oyunculardan bazıları başka projelerle anlaşmaya bile başladı! Çukur için de geri sayım başladı.