Ana sayfa Sosyal Medya Arıza dizisinde o saçmalığa ne gerek vardı ki, senaristler şaşırmış olmalı!

Arıza dizisinde o saçmalığa ne gerek vardı ki, senaristler şaşırmış olmalı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arıza dizisinin 9. bölümü pazar akşamı yayınlandı ve izleyicileri sinir eden anlar yaşandı. Olgun Toker’in başarıyla canlandırdığı psikopat ve Halide’ye saplantılı aşık Burak, hayatının en güzel sözlerini duydu. Ancak bu sözler izleyicileri fazlasıyla rahatsız etti. Ayça Ayşin Turan’ın canlandırdığı Halide, Tolga Sarıtaş’ın hayat verdiği Ali Rıza’yı kurtarması durumunda Burak ile birlikte olmayı kabul etti.

İşte bu teklif ile Burak heyecanla Ali Rıza’yı kurtarmak için yola çıktı ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Ali Rıza, kendi işini kendisi gördü. Ancak Halide’ye de çok öfkeli.. 15 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan Arıza dizisinin 10. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Halide’nin Burak’a bu şekilde bir teklif ile gitmesinden çok rahatsız olan Ali Rıza, öfkelendi. Ancak Halide’nin sözleri ise ikilinin aşkının kıvılcımı oldu… Arıza dizisinde 9 bölüm sonra gelen bu öpüşme dizide aşkın da başlangıcı olarak görülüyor…

Ali Rıza ve Halide’nin aşklarını yaşamasını bekleyen izleyiciler mutlu. Ancak Halide’nin Burak’a böyle bir teklif yapması hem saçma bulundu hem de izleyici bu durumdan hiç hoşlanmadı. Dizinin Yeşilçam hikayelerine dönmesini istemeyenler, sosyal medyada senaristlere yoğun bir şekilde mesaj yolluyor.

Arıza dizisinde Ali Rıza ve Halide’nin büyüsünü Burak ile bozmak pek iyi bir fikir değildi. 10. yeni bölümdeki bu öpüşmenin neler getireceği de merakla bekleniyor….

Halide’nin şu sözleri de diziyi bir hayli hareketlendirdi: “Cesur olan sen değilsin, benim ben. Sevdiğim için yapamayacağım hiçbir şey yok ama sen daha beni sevdiğini bile söyleyemiyorsun.”

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur’un kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı Arıza’nın oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Duygu Akdeniz, Kemal Burak Alper, Gökay Müftüoğlu ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular yer alıyor.