Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi final mi yapacak? Sosyal medya çalkalanıyor!

Çukur dizisi final mi yapacak? Sosyal medya çalkalanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 sezondur Show TV ekranında yayınlanmakta olan Çukur dizisinin 4. sezon ile birlikte final yapacağına yönelik bazı iddialar vardı. Bu iddialar şu ana kadar doğrulanmadı. Ancak diziden gelen işaretler izleyicileri endişelendiriyor… Özellikle de hikayeden Vartolu Sadettin karakterinin çıkmış olması, bu endişeleri daha da artırdı. Yamaç’ın Afganistan’a gönderdiği Vartolu, geri dönecek mi?

İzleyiciler daha şimdiden karakteri fazlasıyla özledi… Çukur hayranları, Erkan Kolçak Köstendil’in Temmuz ayında dünyaya gelen bebeği ile vakit geçirmek için diziden ayrılmak istediğini biliyor… Ancak ara bir çözüm bulundu ve karakter geri dönecek şekilde ucu açık bırakıldı. Fakat dizi hayranlarının bu ayrılığa şiddetli bir itirazı da var.

“Vartolu’yu çok özledik, diziden gitmesin” diye yorum yazan izleyiciler, yapımın sezon sonunda final olabileceği iddialarına da kızıyor. “Çukur, sakın final yapmasın. Allah Arka Sokaklar ömrü versin” diye yorum bırakan dizi hayranları, sosyal medyada mesaj üzerine mesaj yazıyor.

Çukur dizisi final mi yapacak? Sosyal medya çalkalanıyor! 7

Dizinin sezon sonunda final yapacağına yönelik izleyicide bir beklenti olmasına rağmen, oyuncular kendilerine sorulan bu iddialar için bir şey bilmediklerini söylemişti. Aslında bu final beklentisi şimdilik bir iddia olarak dillendiriliyor. Bunu doğrulayacak net bir bilgi yok.

4. sezon reytingleri de çok iyi gelen Çukur için final yapması en çok da Show TV’yi zora sokacaktır. Yeni dizilerin ekranda tutunma durumları çok zor oluyor ve büyük bütçeler harcandıktan sonra bile başarı gelmeyebiliyor. Show TV bunu Şeref Sözü dizisinde gördü.

Yani Show TV açısından bakıldığında Çukur’un öyle kolay kolay bitmesini istemeyecektir.