Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisinde Tolga Sarıtaş yargı dağıttıkça izleyici zevkten dört köşe oluyor

Arıza dizisinde Tolga Sarıtaş yargı dağıttıkça izleyici zevkten dört köşe oluyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle Show TV ekranında buluşan Arıza dizisi, kısa sürede izleyicilerin yüreklerine işledi. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan ikilisi başarılı performansları ve iyi uyumları ile göz doldurdu. Dizi, pazar akşamının en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Arıza artık her bölümü merakla beklenen, izleyenleri heyecanlandıran bir yapım konumunda. İlk 5 bölüm performansı ile geniş bir kitleyi peşinden sürükleyen dizinin 6. yeni bölümü de etkili sahnelerle dolu. Yayınlanan fragman yine büyük ilgi gördü.

İzleyiciler Ali Rıza’nın artık yargı dağıtması gerektiğini düşünüyordu. İşte bunun izlerini 18 Ekim Pazar akşamı 6. yeni bölümde görebileceksiniz. Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda hikayenin gidişatından son derece memnun bir izleyici kitlesi olduğu görülüyor.

Arıza dizisinin bir hayranı, “İşte şimdi istediğim kıvamda. Arkanıza yaslanın ve kemerleri sıkı bağlayın.Çünkü bu bölüm uçuşa geçiyoruz. Arıza ve Halide çifti yargı dağıtıyor, kaçırmayın” diye yorumda bulundu.

Ali Rıza karakterine izleyiciler Arıza demeye başladı bile. Yani dizinin mesajı seyirciye ulaştı, Arıza yakında yargı dağıtacak ve ekran başındakiler de keyifle aksiyon dolu sahneleri izleyecek.

Söz dizisindeki “Sarı komutan” lakabını hala dilinden düşürmeyen izleyiciler var. Ancak “Arıza” lakabı da beğenildi. Tolga Sarıtaş’ın arızalı halleri de 6. bölümden itibaren daha çok ortaya çıkacak.

İşte Arıza dizisinin 6. bölümünden ilk fragman: