Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde sert bir değişim süreci başlıyor!

Mucize Doktor dizisinde sert bir değişim süreci başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının beğeniyle izlenen dizisi Mucize Doktor, etkili bölümleri ile ikinci sezonda da hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Taner Ölmez’in başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümleri de merakla bekleniyor.

Mucize Doktor dizisinin 33. yeni bölümü 15 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak. Bir Zamanlar Çukurova ile birincilik mücadelesi veren dizi, geçen hafta biraz geriye düşmüştü. Bakalım yeni bölümde yeniden öne çıkabilecek mi?

Seda Bakan’ın Ferda karakteri ile katıldığı dizideki ağırlığı da artmaya devam ediyor. Ferda ve Ferman arasında müthiş bir rekabet Tanju’nun planı ile başlıyor… Peki dizinin 33. yeni bölümünde neler izleyeceksiniz? İşte tüm detaylar:

Başhekimliğini ilan eden Tanju hastanede sert bir değişim süreci başlatır; yeni düzene adapte olabilenler kalacak, olamayanlar yeni maceralara yelken açacaktır.

İlk iş cerrahide kimin en iyi olduğunu bulmaktır ve Tanju’nun bastırışıyla Ferda’yla Ferman bir iddiaya tutuşurlar. Hocalar asistanlarını seçerler ve yarış başlar.

Berhayat Hastanesi’nde değişim rüzgarları eser ve ekipler vakalarını tamamlayabilmek için kıyasıya yarışırken Nazlı’nın rakip takımında olmak Ali’nin adaptasyon yeteneklerini sonuna kadar sınayacaktır.

blank

Merak ve heyecan ile beklenen dizinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili diğer detayları fragmanda bulabilirsiniz.

Mucize Doktor 33. bölüm 2. fragmanı: