Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisinde veda mı var? Ahmet Mümtaz Taylan’ın akıbeti merak konusu oldu!

Arıza dizisinde veda mı var? Ahmet Mümtaz Taylan’ın akıbeti merak konusu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranları Pazar akşamlarının aksiyon dolu yapımı olan Arıza’da Haşmet karakterine ne olduğunu merak ediyor. 7 Mart Pazar akşamı 25. bölümü yayınlanan dizinin bölüm finalinde bir suikast gerçekleştirildi.

Manavdan alışveriş yaptığı sırada Haşmet ağaya yaklaşan iki kişi ellerindeki silahları ile üst üste mermi sıktı. Haşmet ağaya birçok mermi isabet etti. Normal şartlarda bir insan bu suikastten kurtulamaz. Ancak bu bir dizi ve Haşmet ağaya ne olacağını kimse bilemez.

Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan gibi başrolde yer alan bir oyuncunun ayrılığı diziye büyük şeyler kaybettirebilir. Arıza dizisi izleyicileri de Ahmet Mümtaz Taylan’ın diziye veda edip etmediğini merak ediyor. Haşmet’in bu suikastten canlı çıkıp da kurtulması çok zor. Ancak benzer bir durum dizide daha önce yaşanmıştı.

Levent Can’ın hayat verdiği Fuat karakteri Halide tarafından vurulduktan sonra ölmesi beklenirken, bir süre daha hikayede kalmıştı. Haşmet karakteri de hikayede kalacak mı yoksa Ahmet Mümtaz Taylan Arıza’ya veda mı etmiş oldu?

Bu sorunun yanıtını 14 Mart Pazar akşamı yayınlanacak olan 26.bölümde öğreneceğiz. İşte 25.bölümde yaşanan Halide’yi telefon başında çaresiz bırakan, Haşmet’in suikaste uğradığı anlar…