Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da parladı, Masumiyet’te sıçradı! İlayda Alişan tebrikleri kabul ediyor

Çukur’da parladı, Masumiyet’te sıçradı! İlayda Alişan tebrikleri kabul ediyor

tarafından ker_def

Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır’ın paylaştığı “Masumiyet”, sarsıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizide özellikle hikayenin merkezinde yer alan Ela karakteri çok önemli. Ela’ya hayat veren İlayda Alişan da tüm yeteneklerini sergiliyor. Özellikle Ela’nın psikolojik travma yaşadığı sahnelerde genç oyuncunun başarılı performansı takdirle karşılanıyor.

Her şeyi yapabileceğine inandığı 19. yaşında yanlış bir ilişki yaşayan Ela’nın bir gecede değişen hayatını konu alan dizide, İlayda Alişan başarılı oyunculuğuyla sosyal medyada da çok konuşuldu. Çukur dizisinde canlandırdığı Akşin rolüyle ismini parlatan oyuncu, aslında 10 yıldır sektörde bulunuyor. 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim dizisiyle setlere adımını atan oyuncu, birçok projede rol aldı.

Benim Adım Gültepe, Bana Sevmeyi Anlat, Rüya, Çukur, Hakan Muhafız, Şampiyon, Terapist ve son olarak da Masumiyet dizilerinde yer alan oyuncu, yeteneği ile milyonlarca hayran kazandı.

Masumiyet dizisinin Ela’sını adeta yaşayan bir performans da hayranlarından alkış alıyor ve takdir ediliyor.

Çukur'da parladı, Masumiyet'te sıçradı! İlayda Alişan tebrikleri kabul ediyor 7

Hayalleri yıkılan ve tüm hayatı değişen Ela, annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) verdiği güçle yeni bölümde adalet arayışına girecek. Masumiyet dizisinin 10 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 4. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detayları fragmanda bulabilirsiniz.

İlayda Alişan yeni bölümde yine döktürecek…

Yönetmenliğini Ömür Atay’ın, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı “Masumiyet”, her Çarşamba saat 20:00’de FOX’ta izleyici ile buluşuyor.

Dizinin ilk iki bölümünün reytingleri iyi geldi ve bu şekilde yükselerek devam etmesi bekleniyor.