Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisine yapılanlar izleyicinin yüreğini sızlatıyor!

Arıza dizisine yapılanlar izleyicinin yüreğini sızlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Arıza dizisi, bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olma hedefi ile yola çıktı. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan ikilisi de çok iyi bir uyum yakaladı ve enerjileriyle de hayranlarını mutlu etti.

İki güçlü başrol oyuncusunun yanı sıra Ahmet Mümtaz Taylan gibi güçlü bir karakter oyuncusunun da varlığında Arıza dizisi uzun süre pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi oldu. Sonrasında Kefaret başladı ve Arıza ile birlikte pazar akşamlarını sürükledi… Ancak işler Teşkilat dizisinin başlaması ile değişti. Arıza’nın reytingleri düştü. Ancak dizinin hala hatırı sayılır bir izleyici kitlesi var.

Show TV, zarar ettiği gerekçesiyle Arıza dizisini yayından kaldırma kararı aldı. Geriye 3 bölüm kaldı ve 30.bölüm itibariyle dizi veda ediyor. Arıza’nın veda haberleri geldikçe de izleyicilerin yürekleri sızlıyor. Hem iyi bir dizi çiftine veda etmek hem de iyi bir hikayeden ayrılmak istemeyen birçok dizi hayranı, sosyal medyada bu kararı protesto eden paylaşımlar yapıyor.

Dizi hayranları sosyal medyada adeta kampanya başlatarak Show TV’yi kararından döndürmeye çalışıyor. En önemli tezat ise Arıza gibi ortalama reytingler alan bir dizi finale giderken, çok daha düşük oranlar elde eden Menajerimi Ara ile Hercai devam edebiliyor… İşte dizi hayranları da bu duruma isyan ediyor.