Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisinin setinde yaşanan büyük krizin sonu kötü bitti!

Arıza dizisinin setinde yaşanan büyük krizin sonu kötü bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin Arıza dizisinde ekibin son 2 bölümü çekmekte olduğu bilgisi geldi… 27.bölümü yayınlanan, bu pazar günü 28. bölümü ile ekranda yerine alacak olan dizi, 11 Nisan Pazar akşamı 30. bölümü ile birlikte final yapacak. Ayça Ayşin Turan ile Tolga Sarıtaş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin final kararına izleyiciler ise son derece tepkili yaklaştı. Birçok dizi hayranı bu kararı yanlış buluyor ve devam etmesi gerektiğini düşünüyor.

Setten gelen kriz haberleri ise herkesi şaşkınlığa çevirdi. TV100’den Birsen Altuntaş, dizinin setinde yaşanan krizi görgü tanıklarından aldığı bilgiler sonrası paylaştı. 4 farklı görgü tanığının verdiği bilgiler ışığında Ahmet Mümtaz Taylan ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin ikinci yönetmen Savaş İlhan’dan rahatsız olmasının krizin fitilini ateşlediği ortaya çıktı.

Ancak bu kriz öyle küçük bir kriz değildi. Zira diğer oyuncular da bu ikiliye karşı tavır aldı ve yeni baba olan ikinci yönetmen Savaş İlhan’ın yanında saf tuttu. Ancak bu desteğe rağmen Taylan ve Turan’ın ısrarları sonrasında İlhan projeden gönderildi…

Sonrasında ise Olgun Toker ile makyöz arasında sorunlar yaşandı. Makyöz uğradığı tavır sonrası karakola şikayette bulununca olaylar iyice büyüdü. Sonrasında bu şikayetten Toker’in özrü ile vazgeçildi ama üst üste gelen bu krizler ekip içinde de büyük sorunlar yaşanmakta olduğu gerçeğini saklayamadı…

Arıza dizisi belki Teşkilat’ın başlaması ile reyting kaybetti ve belki de Show TV, zarar eden yapım için final kararı vermek zorunda kaldı… Ancak unutmamak gerekir ki bu tür yapımlar ve emekler öyle kolay harcanırsa, yeni projelerin Arıza kadar iyi sonuç verip vermeyeceği de net değil. Birçok dizi büyük iddialarla başlayıp kısa sürede final yapıyor.

Kanalların Arıza gibi dizilerini bitirmesi, izleyici gözünde de güvensizlik yaratıyor…