Ana sayfa Dizi Fragmanları Arıza dizisinin ilk görüntüleri, Tolga Sarıtaş’ın geri dönüşü!

Arıza dizisinin ilk görüntüleri, Tolga Sarıtaş’ın geri dönüşü!

tarafından ker_def

Show TV’nin yeni sezonda ekrana gelecek iddialı dizisi, yapımına O3 Medya’nın imza attığı, başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı Arıza’nın merak dolu ilk tanıtımı izleyici ile buluştu. Merak ve heyecanla beklenen dizinin ilk fragmanı iyi bir yapımın geldiğini anlatıyor.Aksiyonu bol dizide Tolga Sarıtaş, sıradan bir taksi şoföründen başka birisine dönüşecek.

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur’un kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosu da bir hayli etkili…

Tanıtımda yer alan görüntüler, Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin’in hayranları arasında beklentiyi arttırırken Arıza dizisi için ise nefesler tutuldu, geri sayım başladı.

“Arıza” nefes kesen hikayesi, sürükleyici temposu ve güçlü isimleri ile Eylül’de Show TV’de!

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Duygu Akdeniz, Kemal Burak Alper, Burak Demir, Ergun Kuyucu, Fatih Dokgöz, Gökay Müftüoğlu, Sıla Gözüm ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül.