Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı setinde Kerem Bürsin, Hande Erçel’i öyle bir iddiaya zorladı ki kaybederse işi bitik!

Sen Çal Kapımı setinde Kerem Bürsin, Hande Erçel’i öyle bir iddiaya zorladı ki kaybederse işi bitik!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yaz sezonunun romantik komedi dizisi olarak başlayan ve çok sevilen Sen Çal Kapımı dizisi, iki genç ve başarılı oyuncu Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in performanslarıyla reytinglerini yükseltiyor. Dizide iyi bir uyum yakalayan oyuncular hakkında zaman zaman aşk iddiaları çıksa da onlar bu dedikodulara bakmadan işlerini yapmaya ve sosyal medyadan keyifli paylaşımlarına devam ediyorlar.

Erçel ve Bürsin, setteki karavanlarında bir video çektiler ve yayınladılar. İkilinin hayranlarını adeta sevinçten uçuracak ilginç anları takipçileriyle paylaşan Kerem Bürsin ve Hande Erçel, bir iddiaya girdiler! Daha doğrusu Kerem Bürsin, Hande Erçel’i istemeden de olsa iddiaya dahil etti!

İkili, zaman zaman çektikleri videolarda tatlı atışmalarla dikkat çekiyorlar. Son olarak yaptıkları atışma ise Hande Erçel’in sette işinin erken bitmesiyle ilgiliydi. Aralarında şu konuşma geçti önce ikilinin:

Hande: Bugün ilk kez erken paydos ettim
Kerem: İlk kez değil, ve sadece iki sahne çekti ve evine gidiyor
Hande: Sabah 8’den beri setteyim
Kerem: Ben de 8’den beri setteyim
Hande: İlk kez , ilk ama, senin kaçıncı
Kerem: Lütfen Hande, kaçıncı mı?
Hande:Hiç yoksun.. Sürekli çalışan benim.
Kerem: Lütfen Hande, lütfen…Yarın görüşüyoruz ama (izleyicilere sesleniyor)

İşte iki oyuncunun bu tatlı atışmalarından sonra Kerem Bürsin, kendi kendine bir iddia ortaya koydu. Hande Erçel’in ilk kez duyduğu ve şaşkınlıkla baktığı anlarda Bürsin, iddiasını takipçilerine ve Hande Erçel’e şöyle anlattı:

“Bir şeye karar verdik. Hazır mısın? Neye? Bir iddiaya gireceğiz Hande ile. İddiayı kaybeden kişi, mesela sen kaybettin, ben telefonunu alacağım, telefonundaki fotoğraflardan istediğimi seçip senin hesabında paylaşacağım. Ben kaybedersem sen istediğin fotoğrafımı seçip koyacaksın.”

Kerem Bürsin bu açıklamaları yaparken şaşkınlıkla dinleyen Hande Erçel, ayağa kalkarak kabul etmek istemediğini ifade ederek “Hayır ben böyle bir şeye evet demedim. Bu bir emrivakiydi” diyerek Kerem Bürsin’in kendisini bu iddiaya zorladığını gülerek anlatmaya çalıştı.

İkili arasındaki bu iddia gerçekten ortaya konacak mı bilinmez ama bu videoyu izleyen ikilinin hayranlarından pek çoğunun heyecanla kimin kaybedeceğini bekleyecekleri de aşikar… Bakalım önce Hande Erçel bu iddiayı kabul edecek ve oyuna dahil olacak mı?

İşte ikilinin o anları:

Sen Çal Kapımı setinde Kerem Bürsin, Hande Erçel'i öyle bir iddiaya zorladı ki kaybederse işi bitik! 10

Sen Çal Kapımı setinde Kerem Bürsin, Hande Erçel'i öyle bir iddiaya zorladı ki kaybederse işi bitik! 11

Sen Çal Kapımı setinde Kerem Bürsin, Hande Erçel'i öyle bir iddiaya zorladı ki kaybederse işi bitik! 12

Sen Çal Kapımı setinde Kerem Bürsin, Hande Erçel'i öyle bir iddiaya zorladı ki kaybederse işi bitik! 13