Ana sayfa Sosyal Medya Arıza dizisinin Mert’i Yağız Can Konyalı’yı derinden etkileyen bir proje geliyor!

Arıza dizisinin Mert’i Yağız Can Konyalı’yı derinden etkileyen bir proje geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yağız Can Konyalı, Emre Kavuk’un yönetmenliğini yaptığı Daha İyi Bir Yarın isimli sinema filminde Hande Doğandemir ile başrolde yer alıyor. Nur Fettahoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı filmin çekimleri Gökçeada’da yapıldı.

1960’lı yılların kostümlerini giyen ama 2060 yılında geçen hikayenin bazı sahneleri Gökçeada’da çekildi. Ancak birçok sahnenin de farklı bir teknik ile stüdyoda çekileceği belirtiliyor. Emre Kavuk’un yenilikçi bir tarz ortaya koyduğu sinema filminde başrolde yer alan Yağız Can Konyalı için de bu önemli bir deneyim oldu.

Arıza dizisinde Mert karakteri ile yer alan ve bu sezon da kariyerinde önemli bir çıkış yapan genç oyuncu, senaryonun daha 6-7 sayfasını okuduktan sonra hemen kabul ettiğini söyledi.

TV100’e konuşan oyuncu, “Okuduğum en iyi senaryo” ifadesini kullandı. Çok farklı bir hikayenin geldiğini anlatan oyuncu, filmde de sorgulanan aşka olan inanç konusunda şöyle konuştu:

“Aşka olan inancım hep var. Bitmez. İnsanlar var oldukça aşka hiçbir şey olmaz. Her şeye bir şey olur, aşka bir şey olacağını sanmıyorum.”

Arıza dizisinin Mert'i Yağız Can Konyalı'yı derinden etkileyen bir proje geliyor! 7

Hande Doğandemir ile çalışmanın farkını da ifade eden Yağız Can Konyalı, “Şu ana kadar çalıştığım en iyi partnerim” demekten çekinmedi.Doğandemir ile iyi bir uyum yakaladıklarını anlatan Yağız Can Konyalı, birlikte bu projede yer almaktan çok memnun kaldığını sözlerine ekledi.