Ana sayfa Dizi Haberleri Hudutsuz Sevda dizisinde Hayal Köseoğlu ile Yağız Can Konyalı doping etkisi yapacak!

Hudutsuz Sevda dizisinde Hayal Köseoğlu ile Yağız Can Konyalı doping etkisi yapacak!

tarafından ker_def

FOX ekranlarının sevilen dizisi Hudutsuz Sevda’ya birbirinden başarılı iki isim dahil oldu. Perşembe akşamlarının başarılı yapımlarından birisi olan dizinin iyi reytingler elde etmesi ve bunu sürekli hale getirmesi, bu sezonun başarılı çıkış yapan projelerinden birisi olmasını sağladı.

Yapımını MedYapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu, senaryosunu Bahadır Özdener’in yazdığı Hudutsuz Sevda dizisinin başrollerinde Deniz Can Aktaş ile Miray Daner bulunuyor.

İyi bir oyuncu kadrosunun yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinin hikayesi de güçlü bir dram olduğu için geniş bir izleyici kitlesini etkilemesi mümkün olabildi.

Hudutsuz Sevda dizisinde Hayal Köseoğlu ile Yağız Can Konyalı doping etkisi yapacak! 7

Hudutsuz Sevda’nın kadrosuna Hayal Köseoğlu ve Yağız Can Konyalı’nın da katılmış olması, yeni karakterler ile hikayenin daha da genişlemesi sonucunu doğuracak. İki genç ve başarılı oyuncunun dizide fark yaratması da bekleniyor.

Dizinin 11 Ocak’ta ekrana gelecek yeni bölümünde Hayal Köseoğlu Damla karakteriyle, Yağız Can Konyalı ise Hakan karakteriyle izleyiciyle buluşacak.

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan “Hudutsuz Sevda” her Perşembe saat 20.00’de FOX’ta!