Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aşık olunca kendini kaybeden Yağız Can Konyalı, aşktan kaçmak zorunda kalıyor!

Aşık olunca kendini kaybeden Yağız Can Konyalı, aşktan kaçmak zorunda kalıyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Yağız Can Konyalı, 1991 yılında dünyaya geldi ve 2012 yılından bu yana setlerde yer alan isimlerden birisi oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli fenomen dizide Aydın karakteri ile öne çıkan oyuncu, çocukluk döneminden gençlik dönemine birbirinden farklı projelerde önemli deneyimler elde etti.

Bizim Hikaye dizisindeki Rahmet karakteri ile büyük bir kariyer çıkışı gerçekleştiren oyuncu, birçok farklı dizi ve sinema filminde rol aldı.

Adı Mutluluk, Aşk Ağlatır, Arıza, Erkek Severse, Tuzak ve son olarak da Hudutsuz sevda dizilerinde izlediğimiz oyuncu, en son “Daha İyi Bir Yarım” isimli sinema filmiyle de gündemde yer aldı.

Yağız Can Konyalı, katıldığı youtube sohbet programında aşktan neden kaçtığını açıkladı. Aşık olduğu zaman kendini kaybettiğini, işinde ve hayatında sorunlar yaşayabildiğini ifade eden oyuncu, aşktan kaçmasının altında yatan nedenleri şöyle sıraladı:

“Aşk konusunda her türlü iknaya açığım ama açık söyleyeyim; olacağını hissettiğim zaman kaçıyorum. Âşık olunca elden ayaktan düşüyorsun ya, işime gücüne konsantre olamam diye son 2-3 yıldır hemen kaçıyorum. ‘Hiç almayayım, ben kaptırınca fena kaptırıyorum. İşim gücüm var. Ben bu filmi daha önce gördüm’ diyorum. Bu tabii ki korkudan oluyor.”