Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın Kuş Uçuşu dizisinde heyecanı artıran paylaşım!

İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın Kuş Uçuşu dizisinde heyecanı artıran paylaşım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin bir araya geldiği, Netflix için hazırlanan Kuş Uçuşu isimli yeni dizi merakla bekleniyor. Yıllar sonra İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay ikilisini başrolde buluşturan dizinin çekimleri tamamlanmıştı.

Birce Akalay, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada detay vermemiş ama dizinin çekimlerini tamamladıklarını belirtmişti. Ay Yapım tarafından ise bugün hoş bir paylaşım ile diziyi bekleyenler için heyecanı artıran bir mesaj geldi.

“Hazır mısınız?” diye soran Ay Yapım’ın paylaşımında ünlü oyuncuların instagram paylaşımlarının da yer aldığı bu tanıtım, Kuş Uçuşu dizisinin yakında izleyici ile buluşacağına yönelik bir mesaj olarak algılandı.

Miray Daner, İrem Sak, Defne Kayalar, Enver Ceylan’ın da kadrosunda yer aldığı dizinin hikayesi de bir hayli ilginç… Meriç Acemi’nin kaleme aldığı senaryo bir televizyon kanalında geçiyor. Kuşak çatışmasının anlatıldığı dizide, İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay iki eski sevgiliyi canlandırıyor. Miray Daner ise kanala yeni giren ve kendisini ispatlamaya çalışan bir karakterde yer alıyor.