Ana sayfa Sosyal Medya Yağız Can Konyalı ve Hayal Köseoğlu ile Hudutsuz Sevda dizisi artık daha da güçlü

Yağız Can Konyalı ve Hayal Köseoğlu ile Hudutsuz Sevda dizisi artık daha da güçlü

tarafından ker_def

Son dönemin dikkat çeken dizilerinden birisi de Perşembe akşamları Fox TV’de yayınlanmakta olan Hudutsuz Sevda isimli dizi. Miray Daner ile Deniz Can Aktaş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin güçlü hikayesine, iki yeni oyuncu da katılarak iki yeni karakter ile projeye destek sunmaya başladı.

Bizim Hikaye dizisindeki performansı ile çok beğenilen Yağız Can Konyalı ile Mucize Doktor dizisinde parlayan Hayal Köseoğlu, son dönemin öne çıkan dizilerinden Hudutsuz Sevda ile yeniden setlere dönüş yaptı.

Hakan karakterini canlandıracak olan oyuncu, şimdiden hayranlarını bir hayli meraklandırmış durumda. En son 2022 yılında Tuzak isimli dizide izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönmüş oldu.

Hayal Köseoğlu ise projeye Damla isimli karakter ile katıldı. Yeni bölümlerde her iki karakter ile hikayesi daha da genişleyecek olan Hudutsuz Sevda dizisinin reytinglerinin bu gelişmeden olumlu etkilenmesi bekleniyor.

En son atv’de önceki hafta final yapan Altın Kafes isimli dizide rol alan Hayal Köseoğlu, son yıllarda kariyerinde çok iyi çıkış sergileyen kadın oyunculardann birisi olarak göze çarpıyor.

Her iki genç ve yetenekli oyuncunun katılımı ile birlikte Hudutsuz Sevda dizisinin izleyicilerine daha da güçlü bir hikaye sunacağı gözüküyor.