Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisi birinciliği kaybetti ama gücünü korudu!

Arka Sokaklar dizisi birinciliği kaybetti ama gücünü korudu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 16. sezonu ile yoluna devam ediyor. En uzun süreli proje olma özelliği taşıyan dizinin reytingleri bunca yıl sonra bile iyi gelmeye devam ediyor.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin 598. bölümü yayınlandı. Dizinin Türkiye ile Norveç arasındaki milli maç nedeniyle bir miktar reytinglerde gerilediğini görüyoruz.

Geçen hafta tüm kişiler kategorisinde birincilik elde eden Arka Sokaklar bu hafta üçüncü sıraya geriledi. Ancak geçen haftadan bu haftaya milli maçın olmasına rağmen reytingleri ortalamanın üzerinde gerçekleşmesi önemli bir başarı olarak gözüküyor.

Ayrıca ABC1 grubunda da ortalama oranlar elde etmeye devam eden dizi günü yedinci olarak tamamladı. AB kategorisinde ise geçen haftadan daha düşük reytingler geldi ve dizi 15. sıraya kadar geriledi.

Arka Sokaklar dizisi hem Kırmızı Oda hem de Aşk Mantık İntikam dizileri ile rekabet halinde. Yalancı bu rekabeti uzaktan takip ederken, milli maç nedeniyle tüm kategorilerde birincilik TRT1’in oldu.

Arka Sokaklar ise 15 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan 599. bölümü ile yine iddialı geliyor. Yeni bölümden yeni fragman yayınlandı. Mesut soruşturma altına giriyor!