Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisi gücünü muhafaza ediyor, güçlü karakterler izleyicileri ekrana taşıyor!

Arka Sokaklar dizisi gücünü muhafaza ediyor, güçlü karakterler izleyicileri ekrana taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Arka Sokaklar dizisi, elde ettiği güçlü reytinglerle hala ders vermeye devam ediyor. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümlerinde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor.

Milyonları etkilemeyi sürdüren dizide 15 sezonda şimdiye kadar 581 bölüm yayınlamdı. Dizinin bugüne kadar aksiyon dolu bölümlerinin yanı sıra, gönülleri de kazanan karakterlerinin gücü ile yoluna devam ettiği ortada… Rıza Baba’dan Mesut Komisere, Hüsnü Çoban’dan Selin’e ve Engin’e… Arka Sokaklar dizisi öyle güçlü karakterler ortaya çıkardı ki, bu kadar uzun süreli olmasının altında da aslındagerçek hayatta da karşılıkları bulunan bu karakterler yatıyor.

Arka Sokaklar’ın yeni bölümü de 19 Mart Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak ve yine bombalar patlayacak, iyi adamlar, kötü adamları kovalayacak… Peki neler izleyeceksiniz? İşte Arka Sokaklar dizisinin 582. bölüm fragmanı ve özet bilgileri: Ekip, Medar’ın bombalı eyleminden sonra yaraları sarmaya çalışıyor!

Medar, intikam yeminini yerine getirmiş ve ekip otoparkında bombalı araç patlatmıştır. Başta Rıza Baba olmak üzere tüm ekip, yaralıları kurtamak için seferber olmuştur. Bu sırada Medar’dan gelen bir telefon ekibin canını bir kez daha sıkar.

Eylem öncesi yakaladığı iki polisten, tüm yaşananların acısını çıkartacağını söyler. Rıza Baba, iki polisi Medar’ın elinden kurtarmak için operasyonun fitilini ateşler. Belirlenen hücre evlerine baskınlar düzenleyen ekibimiz türlü türlü tehlikenin kucağında bulur kendilerini.