Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde bu sefer izleyicinin sesini duydular!

Arka Sokaklar dizisinde bu sefer izleyicinin sesini duydular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Arka Sokaklar, Mayıs ayında 15. sezonunu da tamamlayacak. Türk televizyonlarının en uzun süreli projesi olma unvanına sahip olan dizi, erişilmesi çok güç bir başarının sahibi oldu. Dizinin hayranları da her hafta Cuma akşamları dizideki gelişmeleri izlemekten memnun.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu gibi güçlü isimlerin bulunduğu dizinin karakterleri de artık topluma mal olmuş durumda… Rıza Baba, Mesut Komiser, Hüsnü Çoban ve Engin Müdür artık yaşayan bir kişi gibi sanki… 15 sezondur devam eden dizinin bir 15 yıl daha sürebileceğini söyleyen Zafer Ergin’in müthiş enerjisi ve konsantrasyonu da diziye güç veren bir başka detay.

Dizinin senaryosunda bir türlü evlenemeyen Selen ve Mesut karakterleri de önemli bir yer işgal ediyor… Dizi hayranları bu ikiliyi mutlu ve mesut bir şekilde görmek istiyor… Ancak hikayede sürekli bir ayrılık, bir didişme durumu içinde kaldılar. Birçok dizi hayranı artık Mesut ve Selin’in evlenmesini istiyor. Ancak her seferinde bir engel çıkıyor.

Oya Okar ile Şevket Çoruh ikilisinin başarılı performansları ile süsledikleri ikilinin dün akşam ekrana gelen 581. bölümündeki romantik halleri de izleyicileri çok mutlu etti. Selin ve Mesut iyi olunca, birçok Arka Sokaklar hayranı da kendisini iyi hissediyor.

Dizinin senaristlerinin izleyicilerin sesini duyarak bu iki karakteri yeniden bir araya getirmeleri de önemli bir adım… 15. sezon finaline doğru bir evlilik gelir mi bilinmez ama dizi hayranları en çok da bunu talep ediyor.

İşte Selin ile Mesut’un Arka Sokaklar’ın 581. bölümüne yansıyan romantik anları: