Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde ateşle oynuyorlar!

Arka Sokaklar dizisinde ateşle oynuyorlar!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisi 15. sezonunda bile birincilikleri elde edebilecek kadar güçlü bir yapım. Tüm kişiler kategorisinde elde ettiği yüksek oranlarla göz dolduran dizinin hikayesi de her hafta aksiyon dolu şekilde ilerliyor… Arka Sokaklar 586. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin bu bölümünde kızı Zeliş’in yaşadıkları sonrasında Hüsnü Çoban’ı çok farklı bir şekilde göreceksiniz.

Giray’ın tecavüzüne uğrayan Zeliş, annesi Suat’ın mezarı başında ise intihar girişiminde bulunmuştu. Dizinin yeni bölümünde bu sefer Hüsnü Çoban’ın intikam ateşiyle yanıp tutuştuğu aksiyon dolu sahnelerini göreceksiniz. Rıza Baba, “Hüsnü ateşle oynuyor” diyerek bölümün özetini yapıyor…

586.bölüm 2. fragmanında Hüsnü, tek başına Halis’in peşine düşüyor ve sonucu onun için kötü oluyor! Hüsnü, kızının başına gelenlerden dolayı tek başına hareket ederek Halis’in peşine düşüyor.

Herkes onu Almanya’ya Metin’in yanına gittiğini düşünürken, o bulduğu izleri takip ederek Halis’e adım adım yaklaşıyor. Ekip, kameralardan Hüsnü’nün görüntülerine ulaşır. Telefonunu takip ederek, ne yaptığını anlamaya çalışırlar.

Hüsnü ise, Halis’in saklandığı yeri buluyor ve ekibe haber vermeden tek başına operasyona kalkıyor. Bu durum ona pahalıya patlıyor. Halis, eski polis olduğu için temkinli davranıyor ve Hüsnü’yü yakalamayı başarıyor.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!