Ana sayfa Sosyal Medya Burak Yamantürk yılın bomba dizisine katıldı!

Burak Yamantürk yılın bomba dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Özge Özpirinçci ile yaşadığı aşk ile magazin gündeminden düşmeyen isimlerden olan Burak Yamantürk, 2012 yılından bu yana dizilerde ve sinema filmlerinde yer alıyor…

Veda isimli dizi ile başladığı yolculukta Tatar Ramazan, Yasak, Acı Aşk, İçimdeki Fırtına, Kayıtdışı, Dip, Sevgili Geçmiş isimli yapımlarda rol alan Burak Yamantürk, en son geçen sezon Ya İstiklal Ya Ölüm isimli TRT1 dizisinde Hayati Bey karakterini canlandırmıştı.

1 yıldır setlerden uzakta olan oyuncunun yeni bir dizi anlaşması yaptığı ortaya çıktı. Bu yılın bomba gibi bir kadroya sahip olan dizilerinden Kuş Uçuşu ile anlaşan oyuncunun rol arkadaşları da çoğunlukla belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Birce Akalay’ın canlandıracağı Lale karakterinin eşi Selim’e Burak Yamantürk hayat verecek. Deniz Yorulmazer’in yönetmen koltuğuna oturduğu dizi, Netflix platformunda yayınlanacak.

İbrahim Çelikkol’un Kenan karakterinde yer alacağı Ay Yapım imzalı dizide, Miray Daner ise Aslı karakterine hayat verecek. İrem Sak’ın ise dizide Müge rolünü canlandıracağı ortaya çıktı.