Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde beklenmedik yeni kararlar var!

Arka Sokaklar dizisinde beklenmedik yeni kararlar var!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar, Cuma akşamları Kanal D ekranında yayınlanmaya devam ediyor. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 15. sezonu 25 Şubat Cuma akşamı 579. bölümle devam edecek. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Dizide beklenmedik yeni kararların yer alacağı, sürpriz sahneler var. Arka Sokaklar’ın yeni bölümünden iki fragman yayınlandı ve detaylar da ortaya çıktı.

Rıza Baba, ülkeden kaçmaya çalışan Servet Amca ile karşı karşıya kalıyor! Servet, güvenli eve yerleştikten sonra ülkeden kaçmanın planlarını yapar. Adamlarıyla ufak bir tezgah düzenler. Hastaneye kaldırılma bahanesiyle ambulansla kaçırılır. Ülkeden kaçmak için geldiği limanda onu kötü bir sürpriz bekler. Rıza Baba ve ekip, Servet’in adamlarının ensesinden bir an bile ayrı kalmazlar. Aldıkları istihbarat ve takip ettikleri adamlar sayesinde limana operasyon düzenlerler. Servet kaçmanın hayalini yaşarken karşısında eli silahlı Rıza Babayı bulur.

Bu sırada Ali, cezaevinde zor zamanlar yaşamaktadır. Önceden içeri attığı bir mahkum onu rahatsız etmektedir. Dışarıda ise Pınar, biçare şekilde tahliye edilmesini beklemektedir. Üzücü haber savcıdan gelir. Eldeki deliller yeterli de olsa Ali cezaevinde yatmaya devam edecektir. Bu durum Rıza Baba ve ekibi çok öfkelendirir.

Mesut, Cemal’i vurulmuş olarak buluyor! İstihbarattan Ekrem yeniden ortaya çıkmış ve Mesut’u kendi işlerine alet etmeye başlamıştır. Bu durumdan dolayı Selin, Mesut’a serzenişlerde bulunur. Mesut, Ekrem ile operasyona giderken Cemal de onlara katılır.

Operasyon sırasında Cemal ile Ekrem ortadan kaybolur. Çatışma yerine giden Mesut acı tablo ile karşı karşıya kalır. Cemal vurulmuş bir şekilde yerde yatmaktadır. Bu haber başta Ezgi olmak üzere herkesi şoke eder. Cemal’in akıbeti ise, merak konusudur.