Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde moraller yerine geldi, beklenti yükseldi!

Hekimoğlu dizisinde moraller yerine geldi, beklenti yükseldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinin son haftalarda iyi reytingler elde etmeye başlaması izleyicileri de mutlu etti. Özellikle AB grubunda 5’li reytinglere çıkan dizi için bu iyi bir haber. Kanal D, bir ara bir hayli düşük gelen reytinglere rağmen dizinin arkasında sağlam şekilde durdu.

Hekimoğlu dizisi de verilen destek sonrası kendisini toparladı ve 5’li oranlara kadar çıkarak yeniden izleyicilerini kendisine çekmeyi başardı. Yeni beklenti ise dizinin 6’lı oranlara yükselerek AB grubunda güçlü bir pozisyona gelmesi….Bu bir beklenti ama gerçekleşmesi de muhtemel bir beklenti… Dizinin 38. yeni bölümü 23 Şubat Salı akşamı yayınlanacak. Yeni bölümün reytingleri de büyük merakla beklenecek.

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı Hekimoğlu dizisinin 38.bölümünden ikinci fragman da yayınlandı. Herkes heyecanla yeni hikayeleri bekliyor… Peki neler olacak? İşte yeni bölümden detaylar:

Ateş, zor durumda bir hasta ile karşı karşıya! Tecavüze uğramış bir hasta hastaneye gelir. Ateş başta hasta ile kendisinin ilgilenmemesi gerektiğini söyler ancak hasta özellikle kendisiyle Ateş’in ilgilenmesi ister.

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de ekrana geliyor, işte 38. bölüm 2. fragmanı: