Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde bir garip ayrılık yaşandı!

Arka Sokaklar dizisinde bir garip ayrılık yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2006 yılında başlayan Arka Sokaklar dizisi, 600. bölümü geride bıraktı… 16 sezondur yoluna devam eden dizinin ekibinden bir isim daha ayrıldı… Aslında 15. sezon sonunda hikayeye veda ettiği ortaya çıkan Alp Korkmaz’ın canlandırdığı Ali karakteri son kez hikayede yer aldı.

Arka Sokaklar dizisinde geçen sezon sonrasında Merve Oflaz, Yüsra Geyik, Onur Bay ve Alp Korkmaz’ın ayrıldıkları ortaya çıkmıştı. Ancak Ali karakterinin hikayeden nasıl çıkacağı bilinmiyordu. İşte bu detay 600. bölümde ortaya çıktı.

Bir operasyon sırasında Hüsnü Çoban ve ekibine keskin nişanlı olarak destek veren Ali, suçluların attığı roket ile parçalanarak ölmüş oldu… İşin ilginç yanı ise Alp Korkmaz’ın bu sahnede oynamamasıydı.

Arka Sokaklar dizisinde bir garip ayrılık yaşandı! 3

Ali karakterinin yüzü hiç gösterilmeden çekilen sahneler biraz garip kaçtı… Arka Sokaklar’da Ali için cenaze töreni de yapıldı ve tüm ekip arkasından gözyaşı döktü.

2006 yılında diziye başlayan Alp Korkmaz, sinema bazı sinema filmleri dışında sadece Arka Sokaklar’daki karakteri ile hatırlanıyor. Oyuncunun bundan sonra nasıl bir çizgide ilerleyeceği merakla bekleniyor.

Arka Sokaklar hayranları Ali karakterinin ayrılmasına çok üzüldü. Birçok dizi hayranı 15 sezon diziye hizmet eden Alp Korkmaz’ın vedası nedeniyle üzüntülerini sosyal medyadaki yorumlarında ifade etti.