Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar dizisinde bu sefer gerçekten ayrılık mı var?

Arka Sokaklar dizisinde bu sefer gerçekten ayrılık mı var?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Arka Sokaklar dizisinin 572 bölümü geride kaldı. Dün akşam yayınlanan son bölümde dizinin aksiyon dolu sahneleri reytinglerde de çok iyi dönüşler olmasını sağladı. Kırmızı Oda’yı totalde geride bırakan Kanal D dizisi, birincilik kürsüsünde yerini aldı.

Arka Sokaklar dizisinde 2-3 haftadır Şevket Çoruh’un canlandırdığı Mesut komiserin Servan’ın elinden nasıl kurtulacağı ile ilgili sorular varken, dün akşam bu konular kapandı ve Mesut kurtuldu. Zaten de kurtulması bekleniyordu. Ancak bu sefer Selin’in başı derde girdi…

Sırtından bıçaklanan Selin’e ne olacağı merak ediliyor. Dizinin hayranları Oya Okar’ın yapımdan ayrılıp ayrılmayacağını sorguluyor. Sırtından bıçaklanan Selin, ölümle pençeleşiyor! Dizinin 573.bölümü yine heyecan dolu geçecek. Fragmana da yansıyan görüntüler birçok dizi hayranını endişelendirdi. Birçok dizi hayranı Mesut ile evlenmeden Selin’in diziden gidemeyeceğini söylüyor.

Ekip, özellikle de Mesut, Selin’in bıçaklandığını duyduktan sonra üzüntü dolu bir şaşkınlık yaşar. Mesut, çok öfkelidir. Yalnız başına göreve gitmesine kızgındır. Ekip arkadaşlarına çatan Mesut, sevdiği kadının yaşadıkları karşısında büyük acı çekmektedir.

Bu sırada Selin, çağırılan ambulansla hastaneye doğru gitmektedir. Paramedikler ellerinden geleni yaparlar; fakat Selin, çok kan kaybetmiştir. Gözleri kapanan Selin, ölümle yaşam arasındaki ince çizgidedir.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!