Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde Çoban ailesi dağıldı, komedi unsuru bitti!

Arka Sokaklar dizisinde Çoban ailesi dağıldı, komedi unsuru bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü baş komiser olarak izlediğimiz Özgür Ozan, oldukça başarılı işlere imza atan bir isim… Çocuklar Duymasın dizisinin Selami’si olarak ekranda iz bırakan Ozan, 2006 yılından bu yana da Arka Sokaklar dizisinin başrolünde bulunuyor.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh ile birlikte hikayenin 3 kare asından birisi olan Özgür Ozan, canlandırdığı Hüsnü Çoban karakteri ile de adeta fenomen konumunda… Hüsnü Çoban hem eğlenceli hem sevecen bir baba olarak ekranda izleyicilerin her daim görmek istediği birisi…

Arka Sokaklar dizisinin 15. sezon finalinde iki önemli ayrılık yaşandı ve bu durum Hüsnü Çoban ailesinin de kaybı anlamı taşıyor… Çoban ailesi dizinin komedi unsuruydu. Hüsnü ve çocuklarının maceraları aksiyon dolu yapımda farklılık oluşturuyor ve izleyicileri rahatlatıyordu.

Arka Sokaklar dizisi sadece iki genç oyuncuyu kaybetmedi, dizinin komedi unsuru da ortadan bir bir kayboldu. İlk olarak Suat Çoban karakterini canlandıran Figen Evren hikayeden 2018 yılında ayrıldı. Ardından ise Metin Çoban olarak izlediğimiz ailenin büyük oğlu karakterindeki Furkan Göksel 2019 yılında veda etti.

2021 yılında, 15. sezon finalinde bu sefer Zeliş ile Tekin karakterleri diziye veda etti. Yüsra Geyik ve Onur Bay ikilisinin de ayrılığı ile birlikte Hüsnü Çoban ailesi dağılmış oldu.

Arka Sokaklar hayranları sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda en çok da Hüsnü Çoban ve ailesinin komik anlarını özleyeceklerini, onların dizinin rahatlatan ve izleyicileri mutlu eden karakterler olduğunu ve ailenin dağılmasına da çok üzüldüklerini belirten yorumlar yaptı.

“Hüsnü Çoban ailesi olmayınca biz kime güleceğiz” diye yorum bırakan dizi hayranları, Özgür Ozan’ın canlandırdığı karakterin başına gelen en kötü şeyin de ailesinin dağılması olduğuna yönelik ifadeler kullandı.

İşte Arka Sokaklar dizisinin 594. bölüm sezon finalinde Tekin ile Zeliş karakterlerinin ayrıldığı o anlar: