Ana sayfa Sosyal Medya Onur Bay’ın Arka Sokaklar macerası bitti, şimdi yeni maceralar başlıyor!

Onur Bay’ın Arka Sokaklar macerası bitti, şimdi yeni maceralar başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /detay – 1996 doğumlu olan Onur Bay, 25 yaşında. Arka Sokaklar dizisine 2006 yılında başladığında henüz 9 yaşında olan oyuncu, şimdi genç birisi olarak yapıma veda ediyor. 2006 yılından 2021 yılına kadar Tekin Çoban karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu, artık dizide yer almayacak.

Arka Sokaklar’ın 15. sezon finali dün akşam Kanal D ekranında yayınlandı ve 594 bölümlük Onur Bay’ın dizideki varlığı da sona erdi. Tekin karakteri Almanya’ya oyuncu olmaya gitti, Onur Bay ise yeni projelere yelken açmak için Arka Sokaklar ekibini bıraktı. Fenomen dizi sayesinde tanınan ve geniş bir hayran kitlesine de kavuşan oyuncu, artık farklı projelerle hayranlarının karşısında olmayı hedefliyor.

Bu dizi dışında Çakallarla Dans isimli filmde de yer alan ve kariyerinde başka bir proje bulunmayan Onur Bay, artık farklı rolleri canlandırmanın vakti geldiğini düşünüyor. Yüsra Geyik ile birlikte Arka Sokaklar dizisine veda eden oyuncu, instagram hesabından bir veda paylaşımı yaptı.

Bazı şeylerin anlatılmasının zor olduğunu ifade eden Onur Bay, ilk başladığı günlerin bir fotoğrafı ile son sahnelerinin çekilmesinden sonraki anları instagram’da yayınladı.

Onur Bay'ın Arka Sokaklar macerası bitti, şimdi yeni maceralar başlıyor! 8

Genç oyuncu veda sözlerinde ise oldukça duygusaldı. İşte Onur Bay’ın veda sözleri:

“Müthiş bir heyecanla adım attığım bu hikayenin bugün benim için son günü. Anlatılması güç bazı şeyler vardır. Benim hayatımın en güzel, en özel hikayesi…

9 yaşında her şeyden bihaber çıktığım bu yolculukta; en başta kendimi bulduğum, öğrendiğim,
tarif edilemez duygular yaşadığım, üzüldüğüm, deli gibi mutlu olduğum, ama yaşadığım her saniyenin tadını çıkardığım ve hayata dair bir çok şey öğrendiğim bu hikayenin sonuna gelmiş bulunuyorum.
Ben çok şanslıyım. Dostluğunuza sahip olduğum için, anlatacak müthiş bir hikayem olduğu için çok mutlu ve çok gururluyum. Bu fotoğrafta olmayan bu projeye emek vermiş herkese, hocalarıma,ekip arkadaşlarıma, oyuncu arkadaşlarıma, bu hikayenin yaratıcılarına, bütün Arka Sokaklar ailesine teşekkürü borç bilirim.

Şimdi yeni hikayeler yaşamanın, yeni yollara çıkmanın heyecanını yaşarken; kalbimde, aklımda her zaman beni gülümseten, bana şanslı olduğumu hissettiren anılarımız olacak. Hayatımı güzelleştirdiğiniz için hepinize kalpten teşekkür ediyorum. Çok özelsiniz. Eyvallah.”

Onur Bay'ın Arka Sokaklar macerası bitti, şimdi yeni maceralar başlıyor! 9