Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde senaristlerin hep aynı taktik ile aynı başarıyı yakalıyor

Arka Sokaklar dizisinde senaristlerin hep aynı taktik ile aynı başarıyı yakalıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden olan Arka Sokaklar, 15.sezonu ile yoluna devam ediyor. Dizinin Kanal D ekranında başarıdan başarıya koşmasının altında senaryosunun güncelliğini koruması ve güçlü oyunculuk performansları yer alıyor. Dizinin hikayesinde zaman zaman bazı karakterler öne çıkartılıyor.

Mesut Komiserin ardından Selin ve sonrasında Zeliha ve Hüsnü Çoban derken, dizinin senaristleri son haftalarda üst üste karakterleri zorlu bir sürece sokmuştu. Arka Sokaklar’a dinamizm veren bu taktiğe devam ediliyor. Bu sefer de Ezgi ve Cemal karakterleri ile ilgili hikayeler öne çıkacak gibi bir izlenim oluştu. Dizide Ezgi karakterini Ela Yörüklü hayat veriyor. Cemal’i ise Yiğitcan Ergin canlandırıyor.

Arka Sokaklar dizisinde senaristlerin hep aynı taktik ile aynı başarıyı yakalıyor 7

Arka Sokaklar dizisinin 23 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak olan 587. Bölüm Fragmanı yayınlandı… Ezgi, yurttan arkadaşı olan Ayfer’e yardım ederken başına ne geleceğini kestiremiyor!

Ayfer, Ezgi’nin yurttan arkadaşıdır. Yaşadığı olaylardan sonra evlendiği adam yeraltı mafyasının lideridir. Hapise düştükten sonra işleri Ayfer devralır. Ayfer, Ezgi’yi arayarak ondan bir konuda yardımını ister. Ezgi, bu isteği ikiletmez. Bu tavrı ise, Cemal’i çok sinirlendirir. Mafyanın eşine yardım etmesini aklı almaz.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!