Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingler diyor ki, Ramo bitti ama Son Yaz gümbür gümbür gidiyor!

Reytingler diyor ki, Ramo bitti ama Son Yaz gümbür gümbür gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo biterken, Son Yaz için yeni ve başarılarla dolu bir dönem başladı Ramo dizisinin final yapmasına üzülen milyonlarca izleyici var. Show TV’de dün akşam 40. bölümü ile son kez ekranda yer alan dizinin gidişi, geride gözü yaşlı geniş bir kitle bıraktı… Ramo’nun neden final yaptığını sorgulayan izleyiciler, Show TV’nin kararına hala tepkili…

Ancak Ramo’nun gidişinin yaradığı bir başka dizi var. Fox TV ekranında yayınlanan Son Yaz, Ramo final yaparken yükselişi ile dikkatleri çekiyor… Dizinin dün akşam yayınlanan 16. bölümü çok iyi sonuçlar aldı.Zaten Ramo’nun yayınlanmadığı geçtiğimiz haftalarda Son Yaz’ın yükseldiği görülmüştü. Bu da demek oluyor ki, Fox TV dizisi için Ramo’nin gidişi çok olumlu bir tabloyu ortaya çıkartacak.

22. bölümü ile sezon finali yapması ve ikinci sezonda da devam etmesi planlanan Son Yaz için buna ulaşmanın tek kriteri reytinglerinin düşmemesiydi… Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sanckatutan’ın başrollerinde yer aldığı Son Yaz, güçlü hikaye örgüsü ile izleyicilerini kendisine tutuklu bıraktı.

İyi oyunculuk performanslarının da etkisi ile reytinglerini sürekli ortalamanın üzerinde tutan dizi, dün akşam yayınlanan 16. bölümü ile yükseliş sergiledi. Ramo biterken, Son Yaz yükseliyor. Aslında dünkü reytinglerin özeti bu…

Seni Çok Bekledim dizisinin de gününün değiştirilmesi ile dizi hayranlarının Son Yaz’a daha çok ilgi gösterdiği de düşünülüyor.

Ramo’nun final bölümü tüm kişilerde 6. sırayı elde ederken, AB’de 9. olun dizi ABC1’de ise günü 7. sırada tamamlayarak mutlu bir sonla veda etti.

Son Yaz dizisi ise tüm kişilerde 11. sırada yer alırken, AB ve ABC1 kategorilerinde günü 3. sırada bitirerek çok önemli bir başarı kazandı.

AB ve ABC1 gruplarında Arka Sokaklar’dan daha başarılı olan ve bu kategorilerde günün en çok izlenen ikinci dizisi olan Son Yaz için yeni ve yükselişlerle dolu bir dönemin başladığının işaretleri bunlar…