Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar dizisinde şimdi bu bir ayrılık mesajı mı?

Arka Sokaklar dizisinde şimdi bu bir ayrılık mesajı mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 15. sezonunun sonuna doğru yaklaşan Arka Sokaklar dizisine son haftalarda bir haller oldu.. Tüm kişiler kategorisinde elde ettiği birinciliklerle büyük ders vermeye devam eden dizi, heyecanlı bölümleri ile milyonları etkilemeyi sürdürüyor.

Dizinin son bölümlerinde Yüsra Geyik’in canlandırdığı Zeliha karakterinin başına gelenler ise izleyicileri bir hayli şaşırtıyor… Giray tarafından tecavüze uğrayan, bunun şokunu yaşarken, bir kez daha aynı adam tarafından kaçırılan Zeliha’yı babası Hüsnü Çoban ve ekibin koruyamamış olması bir soru işareti.

Giray’ın elinden kaçan ve 2017 yılında diziden ayrılan Figen Evren’in canlandırdığı Suat Çoban’a yani annesine sığınan bir Zeliha göreceksiniz… Annesinin mezarı başında Zeliha, “Yanına geleceğim, sen beni orada korursun değil mi” diyor ve ona sığınıyor.

Tecavüze uğrayan bir genç kadının neler hissedebileceğine yönelik önemli bir performans ortaya koyan Yüsra Geyik, geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanmıştı. Anlaşılan oyuncu karantina sürecini bitirdi ve çekimlere katılabildi.

Arka Sokaklar 585. Bölümden 2. fragman yayınlandı. Zeliha yaşadığı tramvayı kaldıramıyor!

Giray tarafından saldırıya uğrayan ve tekrar kaçırılan Zeliha oldukça kötüdür. Zeliha’yı kurtarmak için canla başla çalışan ekip hedefine ulaşsa da Zeliha hiç iyi değildir. Zeliha’ya ne olacak?

İzleyiciler en çok da Yüsra Geyik’in diziden ayrılıp ayrılmayacağını sorguluyor. Karakterin gidişatı pek de iyi değil, Zeliha diziden ayrılabilir mi? Kadın olmanın ne kadar zor bir şey olduğunu anlatan ve hemcinslerine de çok duygusal anlar yaşatan Yüsra Geyik’in güçlü oyunculuğu izleyicileri çok etkiledi.

Karakterin ayrılması gibi bir bilgi ya da beklenti yok. Ancak Arka Sokaklar dizisinde ayrılıklar zaman zaman yaşanıyor ve bir sürpriz çıkarsa kimse şaşırmayacaktır.

Arka Sokaklar 585. yeni bölümüyle 9 Nisan Cuma günü 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak!