Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu ve Çukur’dan reyting şovu! Yasak Elma düştü, Sefirin Kızı’nda yüzleşme vakti!

Uyanış Büyük Selçuklu ve Çukur’dan reyting şovu! Yasak Elma düştü, Sefirin Kızı’nda yüzleşme vakti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan diziler arasında TRT1 ekranında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi güçlü performansı ile hayranlarını ekrana bağlamaya devam ediyor.

Milyonlarca izleyicinin hayranlığını kazanan TRT1 dizisi dün akşam da reyting şovu yaptı. Tüm kategorilerde birincilik elde eden dizi, AB ve ABC1 gruplarında iki haneli oranlara çıktı. Totalde iki haneli oranların biraz altında kalan dizi, yine güne damgasını vurdu.

Mayıs sonunda final yapması kesinleşen Çukur dizisinin de şov yaptığı bir gün geride kaldı. Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka’nın ani vedasıyla sarsılan dizide, hayranlar bu vedaya tepki gösterdi. İzleyicilerin büyük ilgisini çeken 123. bölümüyle Çukur dizisinin tüm kategorilerde ikinci sırada yer aldığını hatırlatalım.

Yasak Elma dizisi de düşüş yaşasa da yine de iyi performans sergilediği bir günü geride bıraktı. Totalde beşinci olan, AB’de günü üçüncü sırada bitiren dizi, ABC1’de ise dördüncülük elde etti.

atv ekranında dün akşam Maraşlı dizisinin özel bölümü vardı. Burak Deniz’in koronavirüse yakalanması nedeniyle dizinin bu hafta yeni bölümü yayınlanmadı. Özel bölüm ise izleyicilerden fazla bir ilgi görmedi ve düşük reytingler getirdi.

Sefirin Kızı dizisi ise Star TV ekranında ortalama oranlar almakta bile zorlanıyor. Dizide bir miktar yükseliş yaşanmış olsa da AB grubu izleyicisinin artık diziyi tamamen terk ettiği de reytinglere yansıdı.

Totalde günü 13. sırada bitiren dizi, AB’de 19. oldu ve ABC1’de de günü 12. olarak tamamladı.

5 Nisan Pazartesi günü yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi şöyle:

Uyanış Büyük Selçuklu ve Çukur'dan reyting şovu! Yasak Elma düştü, Sefirin Kızı'nda yüzleşme vakti! 7