Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde yine ayrılık havası estirildi!

Arka Sokaklar dizisinde yine ayrılık havası estirildi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında 15. sezonuyla yoluna devam eden Arka Sokaklar dizisinin şimdiye kadar 579 bölümü yayınlandı. Her hafta heyecan dalgası yaşatan dizinin aksiyonu bol sahnelerine yenileri de eklendi. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da büyük merak konusu oldu.

5 Mart Cuma akşamı yayınlanacak olan Arka Sokaklar’ın 580. bölümünden 2 fragman peş peşe verildi. İki önemli gelişme var. Ağır yaralanan Cemal, hayat mücadelesi veriyor! Yiğitcan Ergin’in canlandırdığı karakterin akıbetini hayranlar merak ediyor. Yani dizide yine ayrılık havası estirilmeye başlandı. Bir diğer konu ise Selin’in başı seri katille derde girecek. İşte dizinin gelecek hafta yayınlanacak olan 580.bölümünde yaşanacaklarla ilgi detaylar ve fragmanlar:

Medar’ın peşine Ekrem ile giden Cemal, teröristlerle çıkan çatışmada vurulup, ağır yaralanıyor. Mesut, olay yerine geldiğinde yüreğini parçalayan görüntüyle karşı karşıya kalıyor. Cemal, hemen hastaneye kaldırılarak ameliyata alınıyor. Durumu ciddi olan Cemal’in bu durumu başta Ezgi olmak üzere herkesi derinden etkiliyor. Selin, uyarılarına aldırış etmeden Ekrem ile yeni bir maceraya atılıp Cemal’in hayatını tehlikeye atan Mesut’a sert sözlerle yükleniyor. Mesut ise, onu üzgün bakışlarla dinlemek zorunda kalıyor. Bu sırada Medar, yeni eylem planlarının hazırlıklarını yapmaya devam ediyor. Medar’ın sağ kolu bu eylem öncesi Mesut ile karşı karşıya kalıyor.

Selin’in başı seri katille dertte! Ekibimiz, öldürülen sarışın ve beyaz tenli kadın dosyasıyla şaşırtıcı bir olayla karşı karşıya kalıyor. Tüm öldürülen kadınların Selin ile olan benzerliği Ali’nin dikkatini çekiyor. Cezaevindeyken eski polis olan ve Selin’e saplantılı bir aşk besleyen Halis ile yaptığı kavgalar sırasında fark ettiği bu yönü yüzünden nokta atış bir tahminde bulunur. Selin’in de hayatının tehlikede olduğunu bilen ekibimiz hemen Halis’in peşine düşer. Yakalanması zor olan Halis’in yanında ona yardımcı olan birisi daha vardır.

Bu sırada ekip, Özel Harekat Polislerinin desteğiyle Medar’ın hücre evlerine baskınlar düzenler. Yavaş yavaş Medar’a ulaşmaya başlayan ekibimiz Cemal’den sonra yeni bir acıyla karşı karşıya kalırlar. Medar’ın yerini tespit eden ekip dört bir koldan onu sıkıştırmıştır. Medar, ekibe ateş açmaya başlar. Çıkan çatışma sırasında Mesut vurulur.

Arka Sokaklar yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00’da Kanal D’de!