Ana sayfa Dizi Haberleri Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal ile birlikte Arka Sokaklar dizisi çok güçlendi!

Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal ile birlikte Arka Sokaklar dizisi çok güçlendi!

tarafından ker_def

18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.

Diziye katılan isimlerin tecrübeli oyuncular olması ve hikayeye önemli katkılarda bulunacağının anlaşılması, Arka Sokaklar dizisinin bundan sonraki bölümlerini daha çekici kılacaktır.

Kanal D’nin cuma akşamları yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan dizisi Arka Sokaklar, hız kesmeden devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda çok değerli isimler bulunuyor.

Kadrosunda Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar gibi başarılı isimlerin yer aldığı diziye son olarak üç yeni oyuncu katıldı.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde seyirci karşısına çıkacak olan oyunculardan Şehsuvar Aktaş hikayenin içinde Doktor Alpay Öztürk karakteri ile yerini alacak.

Zor rolleri başarıyla canlandırması bilinen Burak Satıbol ise bu sefer Komiser Zeki Çevik olarak farklı bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak.

Bugüne kadar birçok projede önemli deneyimler biriktiren oyuncu Asena Tuğal ise Ebru karakteri ile Arka Sokaklar ekibinin içinde yer alacak.

Geniş ve dikkat çeken oyuncu kadrosu ile yoluna devam eden Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle cuma akşamları Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.