Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde yine Hüsün Çoban’ın başı derde girdi!

Arka Sokaklar dizisinde yine Hüsün Çoban’ın başı derde girdi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle 15. sezonunda buluşmaya devam eden Arka Sokaklar etkileyici bölümleri ile ilgi görmeye de devam ediyor. Dizi hayranlarının birinciliklerle taçlandırdığı Arka Sokaklar, bir sezonu daha başarıyla tamamlamaya doğru ilerliyor. 7 Mayıs Cuma günü Arka Sokaklar dizisinin 589. Bölümü yayınlanacak. Yeni bölümde neler olacağı ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Arka Sokaklar 589. bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Ezgi, Aycan’ı tutukluyor!

Aycan, kocasının kirli işlerini yürütürken baltayı taşa vuruyor. Cemal’i cezaevinde ifşa etmesinin ardından Ezgi, sevdiği adamı kötü duruma düşüren Aycan’ın peşine düşüyor. Aycan, kaçmaya yeltendiği sırada Ezgi onu kıskıvrak yakalar. Cemal’in başına kötü bir şey gelmesi durumunda Aycan’ı öldürmekle tehdit eder. Aycan, iki arada bir derede kalır ve cezaevinin yolunu tutar.

Bu sırada Mesut, özel görevle yine teröristlerin peşine düşer. Operasyon için İstanbul’dan ayrılmasına neden olan kişi ise, Selin’in eski sevgilisi Savcı Faruk’tur. Selin bir kez daha aynı döngünün içine girmekten dolayı mutsuzdur.

Hüsnü ise, rehine olayı yüzünden Savcı Faruk tarafından sorgulanıyor. Hüsnü, azılı bir suçlunun kaçırdığı rehineyi kurtardığı sırada adamı vurur; fakat, 3 el ateş etmesi başını yakar.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!