Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D anlaşılan ışık hızıyla Baht Oyunu dizisini ekrana taşıyacak!

Kanal D anlaşılan ışık hızıyla Baht Oyunu dizisini ekrana taşıyacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baht Oyunu dizi ekibi daha yeni provaları yapmış ve çekimlere daha yeni başlanmıştı. Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk fragmanı da hızlıca paylaşıldı… Baht Oyunu dizisinin çok yakın bir zaman içinde Kanal D ekranında başlaması bekleniyor.

Hangi gün yayınlanacağı henüz belli değil. Ancak anlaşılan kanallar yaz sezonunu erken açmak ve geçen yılki gibi izleyici ilgisinin düştüğü bir ortamda yeni dizilerini yayınlamak yerine, ilginin yüksek olduğu bu dönemlerde yazlık projeleri yayına almaya çalışacak. İşte dizinin ilk fragmanı ve dizi hakkında diğer detaylar:

Baht Oyunu Fragmanı yayında! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı yeni dizisi “Baht Oyunu” yakında Kanal D’de başlıyor!

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi “Baht Oyunu” yakında Kanal D’de! Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor

Baht Oyunu yakında Kanal D’de başlıyor!