Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar dizisinde Zeliş’in yaşadıkları izleyicinin yüreğine dokundu! Yüsra Geyik takdir aldı!

Arka Sokaklar dizisinde Zeliş’in yaşadıkları izleyicinin yüreğine dokundu! Yüsra Geyik takdir aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Arka Sokaklar dizisi, Cuma akşamları ekrana geliyor… İyi reytingler alan dizide 15. sezon da yakında sona erecek. Rıza baba ve ekibinin macerası, 16. sezonda da yoluna devam edecek… Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü hikayesi ve aksiyon dolu sahneleri izleyenleri mest ediyor.

Zeliş karakterine hayat veren Yüsra Geyik’in dizinin son bölümlerinde yaşadıkları ise hem büyük bir mesaj hem de dizide büyük bir üzüntüye yol açtı. Genç oyuncunun performansı da hayranları tarafından sosyal medya paylaşımlarında takdir ile karşılandı. Giray tarafından alıkonan ve tecavüze uğrayan Zeliş, bu durumu Selin’e anlattı. Babası Hüsnü Çoban, intihara kalkıştı ve kızının yaşadıklarını kabullenemedi… Artık ölmek istediğini söyleyen Zeliş’in içine düştüğü bu büyük dram da izleyenleri çok etkiledi.

Aslında birçok kadının başına gelen ve yaşadığı acıları ekrana taşıyan bir tecavüz göndermesi vardı. Dizideki toplumsal mesaj ise, bu durumu yaşayan kadınların yaşadıklarına bir örnek olarak ekrana yansıtıldı. Sosyal medyada izleyiciler verilen mesajın ağırlığına dikkat çeken yorumlar paylaştı.

“Bu sahneyi her gün binlerce kadın yaşıyor ve hiçbirini korumaya gücümüz yetmiyor” diye mesaj bırakan bir izleyici dikkat çekti. Bir başka dizi hayranı ise, “İzlerken çok ağladım, çok üzüldüm. Allah hiç bir kadına yaşatmasın, çok zor bir durum” diye yazdı.

Giray karakterini canlandıran genç oyuncunun da performansı dikkat çekerken, dizinin 9 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan 585. bölüm fragmanı da paylaşıldı.

Giray, Zeliş’i bir kez daha kaçırıyor! Hüsnü ise kızının peşine düşüyor.

Herkes Zeliş’i kurtarmak için seferber oluyor. Zeliş kurtulacak mı? Dizide önemli gelişmeler yaşanıyor ve verilen toplumsal mesajlar da yerine ulaşıyor.

Ayrıca koronavirüse yakalanan Yüsra Geyik’in 585. yeni bölümde sahnesi olmayabilir.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!