Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisindeki yanlış anlaşılma düzeltildi!

Arka Sokaklar dizisindeki yanlış anlaşılma düzeltildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinin önceki bölümünde bekçilerle ilgili bir sahne yayınlanmıştı.Sosyal medyada bekçilere yönelik bazı eleştirilerin dizi yoluyla resmedildiği algısı yaratan bu sahne çok konuşmuştu.

Arda ve Şükran’ın 14 Şubat Sevgililer Günü’nü araçlarında kutladığı sırada gelen Bekçiler ile Arda arasında münakaşa çıkmış, Bekçilerin laubali tavırları da rahatsızlık vermişti. Bu konuyla ilgili yapılan haberlerin ardından Arka Sokaklar dizisinden bekçilerle ilgili bir düzeltme geldi. Videoda ilgili sahneyi haberimizin devamında da düzeltmeyi bulabilirsiniz.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun twitter hesabında “Eyvallah Rıza Baba” notu ile paylaştığı yeni sahnede ise bekçiler bir olaya müdahale ederken Arda ile karşılaştıklarını Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza Baba’ya anlattılar.

Arka Sokaklar dizisi bu sahnede bekçilerin önemine işaret etemenin yanı sıra polis ile de yakından çalıştığını göstererek bir anlamda yanlış anlaşılmayı da düzeltmiş oldu. İç İşleri Bakanı Soylu’nun sahneyi twitter hesabından paylaşması da büyük ilgi çekti.