Ana sayfa Dizi Haberleri Özgü Namal ile Demet Evgar, doğallıkları ile yine fark yaratmayı başardı!

Özgü Namal ile Demet Evgar, doğallıkları ile yine fark yaratmayı başardı!

tarafından ker_def

Kızıl Goncalar dizisinde Özgü Namal’ın görüntüsü doğallığın yeniden öne çıkmasına vesile oldu! Aynı durum Bahar dizisinde başrolde yer alan Demet Evgar için de söylenebilir.

Her iki dizide de kadın oyuncular ön planda yer alıyor ve hem Özgü Namal hem de Demet Evgar, sektörde doğallıkları ile öne çıkıyor. Bu durumu da yine Kızıl Goncalar dizisinde rol alan Sitare Akbaş anlattı.

Kızıl Goncalar isimli dizi projesinde kadın başrol olarak yer alan Özgü Namal, uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yaptı.

Pazartesi akşamları yayınlanan ve Özcan Deniz’in de erkek başrol olarak yer aldığı dizi hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile dikkat çekiyor.

Özgü Namal da başarılı performansının yanı sıra doğallığı ile sosyal medyanın dikkatlerini çekiyor. Günümüz ortamında botoks, estetik yaptırmak moda olsa da doğal görünen oyuncular hala çok avantajlı.

İşte bu isimlerden birisi de Özgü Namal oldu… Kızıl Goncalar dizisinde Birgül karakterini canlandıran Sitare Akbaş, rol arkadaşı Özgü Namal’a övgülerde bulundu.

Gazeteci Sibel Arna’nın youtube kanalına konuk olan Sitare Akbaş, oyuncu dünyasında doğallığın yeniden popüler olduğunu söylediği sözler ile dikkat çekti.

Özgü Namal’a vurgu yapan Sitare Akbaş, şu bilgileri paylaştı:

“Çalıştığım sektörde büyük bir güzellik baskısı var. Hepimiz bir dönem bu şiddete uğradık, burnumuz yapılı değil diye iş bulamadığımız bir dönem oldu. Ondan sonra herkes dudağını doldurmaya, kaşını kaldırmaya, burnunu yaptırmaya başladı. Ve şimdi çok enteresan bir şey oldu Özgü Namal geri döndü.

Özgü Namal çok doğal ve her şeyin doğallıkla güzel olduğunu ifade eden çok özel bir ruh. Sonra bütün ihtişamı ile Demet Evgar geri döndü. Estetiksiz, botoksuz pırıl pırıl. Ve Yılmaz Erdoğan geri döndü. Kısacası gergin ciltler, büyük dudaklar, fit vücutların dışında estetiği nerede olduğunu bilen ve gösteren ruhlar geri döndü. Şimdi herkes botoksuz, dolgusuz iyi oyuncu arıyor. Bu üç isme de özellikle teşekkür ediyorum. Mekanın sahipleri geri döndü.”