Ana sayfa Dizi Haberleri Yabani dizisi için ikinci sezon onayı, Now kanalı için yepyeni bir açılım!

Yabani dizisi için ikinci sezon onayı, Now kanalı için yepyeni bir açılım!

tarafından ker_def

1 Haziran Cumartesi akşamı Yabani isimli dizi projesi sezon finali yapacak. Bir süredir dizinin akıbeti belirsizliğini koruyordu. Ancak Now televizyon kanalından yapılan “sezon finali” duyurusu izleyicileri memnun etti. Bu durum, ikinci sezonda da Yabani dizisinin devam edeceğinin müjdesiydi.

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas’ın başrolünde yer aldığı dizinin ekibi hem sezon içinde büyük emek ortaya koydu hem de iyi reytingler elde edildi. Ancak Salı akşamları düşen reytingler Cumartesi’ye alınan diziye yeniden hayat verdi.

Son noktada ise bir süredir Yabani dizisinin durumu tartışmalara neden olmuştu. Now televizyon kanalı yetkilileri daha önceden benzer projelerde yayından kaldırmayı tercih ederek, ikinci sezon riski almak istemiyordu. Ancak Yabani dizisinin geleceğinden onlar da umutlu olmalılar…

Now televizyon kanalında yıllardır devam eden dizilerin arzu edilen reytingler gelmeyince yayından kaldırılması ya da yeni sezonda devam ettirilmemesi durumu bir alışkanlık yaratmıştı. Ancak Yabani dizisinin etkisinin kanal yetkililerini de etkilediği ve ikinci sezon riskini almayı kabullendikleri anlaşılıyor.

Yabani dizisi 1 Haziran Cumartesi akşamı 36. bölümü ile sezon finali yapacak ve yaz arasından sonra Eylül ayında muhtemelen ikinci sezon ekranda olacak.