Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar dizisinden bir reyting başarısı daha geldi!

Arka Sokaklar dizisinden bir reyting başarısı daha geldi!

tarafından ker_def

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan “Arka Sokaklar” cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi. 15 sezondur muhteşem başarılara imza atan Arka Sokaklar dizisinde, Yüsra Geyik’in canlandırdığı Zeliş karakterinin Giray tarafından tecavüze uğradığı ve büyük yıkım yaşadığı 584.. bölüm izleyicilerden de yoğun bir ilgi gördü.

Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı dizi günün en çok izlenen yapımı oldu.

Arka Sokaklar’ın ekrana gelen 584’üncü bölümü tüm kişilerde en iyi reytingleri alarak 2 Nisan Cuma akşamını bu kategoride  zirvede yer aldı. AB grubunda günü 4. sırada bitiren dizi, ABC1’de ise 3. sırada kendisine yer buldu. Bu kadar uzun zaman sonra bile Arka Sokaklar dizisinin güçlü bir izleyici desteği bulması ve Kırmızı Oda gibi AB ve ABC1 gruplarında çok iyi sonuçlar alan ve birinciliklere abone olan bir yapımı totalde geçebiliyor olması, büyük bir başarı hikayesi olarak dikkatlerimizi çekiyor.

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar ve Alp Korkmaz’in olduğu dizi Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile Cuma akşamları Kanal D’de yayınlanıyor.

Dizinin 15. sezonunun da Mayıs ayında bitmesi ve 16. sezonda da ekranda yeniden hayranları ile buluşması bekleniyor.